subcontent-page

La grip i el refredat són les malalties estacionals amb més incidència en la població. El millor tractament és sempre la prevenció.

Amb l'homeopatia obtenim molt bons resultats en la prevenció i el tractament de la grip i altres patologies víriques de l'hivern. Tenim l'avantatge de poder actuar immunoestimulant el nostre organisme per tal d'alleugerir els símptomes, activar i reforçar les defenses evitant recaigudes.

L'homeopatia és segura i ben tolerada, essent adequada per a tots els pacients, fins i tot dones embarassades, pacients polimedicats, nens i gent gran.

Si fem un tractament preventiu, només serà necessària una visita al començament de l'hivern. En el cas dels nens que van a l'escola o a les llars d'infants és convenient començar el tractament al setembre.

Si, malgrat tot, al llarg del període d'exposició gripal es presenten símptomes el metge homeòpata i prescriurà un tractament adequat a cada persona, depenent de la patologia: amigdalitis, otitis, faringitis, grip, refredat, etc. Els símptomes clínics desapareixen o milloren en les primeres 48 hores i disminueix significativament la necessitat d'analgèsics i antipirètics.

Dra. M. Beatriz Tomás | Homeòpata del Centre Mèdic Mútua General de Catalunya