Assegurances de decessos

Amb tots els serveis i cobertures necessàries per afrontar una pèrdua

La tranquil·litat més gran amb les nostres assegurances de decessos

En aquesta vida hi som de pas, i encara que quan arribi el dia no en siguem conscients, mentre continuem aquí podem fer que aquell moment sigui més suportable per a les nostres famílies. Amb l’assegurança de decessos s’agilitza tot el procés del sepeli, ja que s’ha arribat a un acord previ amb la companyia, i s’evita que els familiars hagin de fer front a una càrrega econòmica extra.

Quan no es té una assegurança de decessos, les despeses de tota la gestió poden arribar a ser molt elevades. I en funció de quina sigui la situació econòmica de la família, a la pèrdua s’hi pot sumar un problema financer.

I què inclou l’assegurança de decessos? Amb MGC Mútua tens pràcticament cobertes totes les despeses funeràries. Dins d’aquestes s’inclouen el cotxe fúnebre, el fèretre, la vetlla i les flors o el procediment final que es triï, que serà o bé l’enterrament o bé la incineració.

En l’assegurança de Protecció familiar et donem l’opció que personalitzis la teva pòlissa. A més del servei funerari i dels trasllats nacionals i internacionals, que estan inclosos tant en aquesta pòlissa com en les opcions Sènior i Sènior flexible, podràs incloure les cobertures addicionals que consideris necessàries, com, per exemple, el servei de tràmits i consulta telefònica sobre un accident, la malaltia o la mort d’un familiar.

Juntament amb les cobertures esmentades, la nostra assegurança de decessos també gestiona tots els tràmits administratius, perquè la burocràcia és una altra càrrega pesada que la família pot evitar amb la nostra pòlissa. Dins d’aquesta s’inclouen el certificat de defunció, la baixa del llibre de família, la pensió de viduïtat o una altra d’equivalent, la gestió dels testaments, la inscripció al Registre Civil, entre altres.

Si vols facilitar les coses a la teva família, contracta ara l’assegurança de decessos i avança’t als imprevistos. És impossible saber què ens oferirà el futur, però sí que és a les nostres mans fer que allò que ens porti sigui més lleuger per als que ens envolten.

Consulta ara els nostres tipus d’assegurança de decessos i les cobertures que inclouen, així com les seves condicions. I si necessites més informació, emplena el formulari amb les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

La tranquil·litat més gran amb les nostres assegurances de decessos

Potser també t’interessen aquestes assegurances

Dental

Accidents