Assegurança de vida risc

Protegeix el teu futur i el dels teus

Descobreix els avantatges de l’assegurança de Vida Risc

Cobertures de l’assegurança

Àmplies cobertures que garanteixen la teva total tranquil·litat

Cobertures

Cobertures complementàries

Serveis de l’assegurança

Serveis que complementen la teva assegurança

Serveis

Condicions de l’assegurança

Condicions de contractació clares i transparents, que pretenen facilitar l’accés a qualsevol assegurança

Condicionss

Assegurança de vida personalitzada

L’assegurança de Vida Risc és una modalitat d’assegurança de vida amb característiques personalitzades. Està destinada a oferir una protecció a la família o a les persones beneficiàries quan es produeix la mort de l’assegurat, i per la qual es percep una indemnització, així com les malalties terminals, per a les quals la companyia destina una bestreta que cobreixi les despeses urgents.

A MGC Mútua, som conscients de la inestabilitat que provoquen en la família aquest tipus d’escenaris. La realitat canvia dràsticament i cal adaptar-se, mentre s’enfronta a les preocupacions en l’àmbit econòmic.

Aquesta assegurança permet una sèrie de cobertures complementàries, com la invalidesa permanent o les malalties greus, així com ajustar la indemnització en funció del motiu de la mort.

Si vols gaudir de tranquil·litat davant del que pugui passar i oferir-la també a la teva família davant de les eventualitats de la vida, no dubtis a optar per una assegurança de Vida Risc. Per conèixer més detalls sobre les condicions de la contractació i de les cobertures que pots incloure-hi, deixa’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Quizá también te interesen estos seguros

Dental

Decesos