Assegurança d’Hospitalització

Garanteix una indemnització per hospitalització en qualsevol centre, ja sigui privat o de la Seguretat Social.

Descobreix els avantatges de l’assegurança d’ Hospitalització

Cobertures de l’assegurança

Àmplies cobertures que garanteixen la teva total tranquil·litat.

Cobertures

Condicions de l’assegurança

Condicions de contractació clares i transparents, que pretenen facilitar l’accés a qualsevol assegurança.

Edat de contractació

Tenir menys de 60 anys.

Dret a la prestació

El dret a rebre la indemnització és el mateix tant si l’hospitalització s’efectua en un centre privat com de la Seguretat Social. La titularitat del centre, en aquest cas, és irrellevant.

Assegurança d’indemnització per hospitalització

Una situació imprevista com una malaltia o un accident pot requerir un ingrés hospitalari i que passem una temporada apartats de la nostra activitat quotidiana. L’assegurança d’indemnització I-S Hospitalització et permet estar tranquil fins i tot en les situacions de més gravetat, ja que obtindràs un ingrés extra per fer front a les despeses.

Aquesta assegurança t’ofereix una indemnització econòmica des del primer dia de l’ingrés per una causa mèdica o quirúrgica, també quan és una cirurgia major ambulatòria amb estada a l’hospital de dia durant 6 hores o més. En el cas de requerir un ingrés a l’UCI, la indemnització diària passa a ser doble.

L’assegurança d’indemnització per hospitalització és el millor complement de la teva assegurança de salut. Per un petit import aconsegueixes una cobertura molt més completa i més protecció per a tu i la teva família.

Consulta ara totes les condicions de les assegurances d’MGC Mútua i contacta amb nosaltres per sol·licitar més informació.

Potser també t’interessin aquestes assegurances

Dental

Decessos

Notícies relacionades