Assegurances dentals

Inclouen totes les especialitats odontológiques a preus especials.

Ampli quadre d’odontòlegs especialitzats en els tractaments més moderns

Totes les prestacions odontològiques a preus especials

Assegurances per a mutualistes i per a no mutualistes

Cobertures

Avantatges de les assegurances dentals

Les assegurances privades són un complement a la sanitat pública que gaudim en el nostre país, ja que permeten accedir directament a tota mena d’especialistes i evitar les llargues llistes d’espera per a qualsevol consulta. Les assegurances dentals en particular són una alternativa molt interessant, pel fet que les cobertures que ofereix la sanitat pública són mínimes. Si et preocupes pel teu somriure, no dubtis a apostar per una pòlissa d’assegurança dental d’MGC Mútua.

Fa unes dècades, la salut dental no era una prioritat, però amb el pas dels anys i els avenços en tecnologia i innovació, els tractaments s’han multiplicat i han esdevingut accessibles per a gran part de la població. A més de les qüestions relatives a la salut, com poden ser les càries, les malalties de les genives o una mossegada incorrecta, també han guanyat popularitat els tractaments destinats a millorar l’estètica. La imatge és ara més important que mai i repercuteix directament en la nostra autoestima i benestar.

A les assegurances dentals d’MGC Mútua disposes de totes les cobertures que pots arribar a necessitar, amb els avantatges que t’ofereixen aquestes pòlisses respecte a anar directament als professionals.

I quins són aquests avantatges? En primer lloc, t’atendran els millors experts en cada una de les àrees de l’odontologia, amb formació actualitzada en tractaments moderns. A més, podràs consultar l’experiència i la trajectòria de tot el quadre perquè triïs la persona que més confiança t’inspiri.

En segon lloc, accediràs a totes les prestacions odontològiques a preus especials. És a dir, que optaràs als tractaments més avançats i personalitzats per a tu, però amb un cost molt inferior. Aquí s’hi inclouen les pròtesis, l’odontologia preventiva, la implantologia, l’estètica, l’ortodòncia i fins i tot l’odontopediatria, entre altres. I atès que el preu pot arribar a ser elevat, la diferència en l’estalvi respecte a una mútua dental serà notable!

I el tercer dels avantatges, si apostes per l’assegurança dental d’MGC Mútua, és que la pots contractar tant si ja ets mutualista com si encara no ho ets.

Contracta ara la teva assegurança de salut dental per només 12,32€/mes

I si tens contractada una assegurança de salut de MGC Mútua, contracta-la a partir de 5,65€/mes.

Si vols començar a beneficiar-te de tots aquests avantatges ja, emplena el nostre formulari i sol·licita més informació!

Preguntes freqüents

Assegurança dental

L’assegurança dental d’MGC Mútua cobreix totes les visites als especialistes de les àrees d’odontologia, implantologia, ortodòncia, odontopediatria, així com les proves diagnòstiques i tractaments d’odontologia preventiva, com extraccions i 2 higienes dentals a l’any. La resta dels tractaments, com implants, ortodòncia o pròtesis, tenen preus pactats que ofereixen fins a un 30 % de descompte sobre el preu de mercat.

L’assegurança dental és un complement que amplia les cobertures respecte del sistema sanitari públic, que només inclou les extraccions de peces dentals danyades, la revisió de lesions premalignes en mucoses i l’atenció infantil i a dones embarassades. També amplia les cobertures respecte d’una assegurança de salut privada, que normalment no les inclou o ho fa de manera molt bàsica. Amb aquesta assegurança, s’accedeix als tractaments amb un cost molt inferior al que tindrien si s’anés de manera directa a un centre privat.

Sí, l’assegurança dental d’MGC Mútua cobreix les visites i les proves diagnòstiques d’implantologia, així com els tractaments i materials (implants, corones, etc.) a preus especials. La implantologia és una tècnica que recupera les peces dentals perdudes o danyades, mitjançant implants de titani que s’instal·len a l’os de la mandíbula i unes corones de ceràmica que substitueixen les peces dentals.

No hem pogut ajudar-te?Contacta’ns

Notícies relacionades