Assegurances per a autònoms

Assegurances exclusives per protegir la teva economia

La millor assegurança per a autònoms

A diferència treballar per compte d’altri, la vulnerabilitat és més gran quan es fa per compte propi. I si alguna cosa ens impedeix fer la nostra feina, les opcions per mantenir el negoci en marxa són insuficients. Per això, et proposem apostar per les millors assegurances per a autònoms, que són les que cobreixen la teva salut i les baixes laborals.

Totes dues han estat dissenyades tenint en compte les necessitats del col·lectiu i ofereixen una assistència mèdica completa i ràpida, sense llistes d’espera, i una compensació econòmica suficient perquè puguis continuar fent front als pagaments relatius a l’activitat.

L’assegurança de salut per a autònoms compta amb diversos plans i cobertures, perquè triïs el que més s’adapti a les teves necessitats i tipus d’activitat. Pel que fa a l’assegurança de baixa laboral, comptem tant amb el sistema tradicional (ILT) com amb l’assegurança per a autònoms baremada.

I com a avantatge afegit, l’assegurança de salut deduïble per a autònoms et permetrà incloure fins a 500 € de deducció fiscal a la teva declaració per les teves primes o les familiars i fins a 1.500 € si pateixes una discapacitat. Aconsegueix amb MGC Mútua la millor assegurança per a autònoms!

Descobreix les nostres assegurances de baixa laboral

Complementa els teus ingressos davant una baixa laboral, des del primer dia.

Descobreix les nostres assegurances de salut

Àmplies cobertures i un quadre mèdic de gran nivell.

Importants beneficis fiscals

Odontologia bàsica coberta

Inclouen assistència en viatge

Notícies relacionades