Assegurança Vida Risc Professional

Garanteix el capital contractat en cas de no poder exercir l’activitat laboral.

Descobreix els avantatges de l’assegurança de Vida Risc Professional

Cobertures de l’assegurança

Àmplies cobertures que garanteixen la teva total tranquil·litat

Cobertures

Condicions de l’assegurança

Condicions de contractació clares i transparents, que pretenen facilitar l’accés a qualsevol assegurança evitant ensurts en el darrer moment.

Condicions

Assegurança professional d’incapacitat laboral permanent

 

L’assegurança Vida Risc Professional et protegeix davant l’aparició d’una incapacitat que t’impedeixi continuar exercint la teva activitat professional. Aquesta assegurança et protegeix davant de la incapacitat permanent total (IPT), que t’impedeix dur a terme la teva activitat professional habitual, i pots ampliar-ne la cobertura per incloure-hi la incapacitat permanent absoluta (IPA), que t’impedeix dur a terme qualsevol mena d’activitat. També inclou la indemnització si es produís la mort per qualsevol causa. Si els ingressos de la teva feina són el principal sosteniment econòmic de la teva família, aquesta és la pòlissa que necessites.

Amb aquesta assegurança de vida anual renovable de caràcter temporal, ni tu ni la teva família haureu de preocupar-vos per la inestabilitat econòmica que els imprevistos d’aquest tipus puguin generar. Com que us haureu d’enfrontar a una nova realitat, des d’MGC Mútua ens encarreguem de fer que el procés sigui el més senzill i suportable possible.

En funció del capital inicial que es vulgui assegurar, les característiques de la prima i cobertures variaran. Per això, si en vols conèixer més detalls i saber com pots personalitzar-les perquè s’adaptin a les teves necessitats, només ens has de deixar les teves dades i des d’MGC Mútua ens posarem en contacte amb tu.

Potser també t’interessin aquestes assegurances

Dental

Decessos