Actualitat Mútua

Nou anunci d’MGC Mútua: “Marquem la Diferència”

MGC Mutua llança nou anunci sota el lema “Marquem la Diferència” i reforça el seu vincle com a sponsor oficial del Girona Club de Futbol.

L’anunci subratlla el compromís amb la innovació i la cura de la salut, i destaca la dedicació de la Mútua cap als assegurats, oferint serveis d’avantguarda i solucions personalitzades. El lema “Marquem la Diferència” resumeix la missió d’MGC Mútua de proporcionar atenció mèdica de qualitat i facilitat en l’accés a les prestacions de salut més completes.

Ja sigui a través de tecnologies innovadores, com la recent funcionalitat “Vital Cam” de la seva App MGC Salut, o a través de serveis personalitzats d’atenció al mutualista, MGC Mutua s’esforça per marcar la diferència en cada interacció.

A més, s’enorgulleix de ser patrocinador del Girona Club de Futbol i la seva asseguradora oficial. Aquesta associació reforça el compromís d’MGC Mútua amb el territori i el suport a l’esport com a part integral d’un estil de vida saludable i actiu.

A MGC Mutua, creiem que cada persona mereix accés a serveis de salut de qualitat que marquin la diferència a la seva vida. El nostre nou anunci amb el lema ‘Marquem la Diferència’ reflecteix el nostre compromís d’oferir solucions innovadores i una cura excepcional als nostres assegurats. Volem compartir aquest missatge amb els nostres mutualistes i seguir marcant la diferència junts.

L’anunci està disponible a TV3 i plataformes digitals.