Assegurança Protecció Familiar

Màxima tranquil·litat per a tu i per als teus

Assegurança de decessos amb protecció familiar completa

Avança’t als imprevistos i aposta per l’assegurança Protecció Familiar, i fes que aquest moment tan dur sigui més suportable per als teus éssers estimats. Aquesta assegurança de decessos, a més de cobrir totes les gestions acordades amb la companyia en la contractació, evita a la família haver de fer front a la càrrega econòmica que suposa el sepeli.

Quan no es té aquesta protecció, les despeses poden arribar a ser molt elevades i posar en risc l’estabilitat de la família. Amb l’assegurança Protecció Familiar tindràs cobertes totes les despeses funeràries, que inclouen el fèretre, el cotxe fúnebre, la vetlla, les corones de flors o el procediment final, sigui enterrament o incineració, així com les gestions administratives.

En aquesta assegurança de decessos disposes dels trasllats al teu país d’origen, sigui de caràcter nacional o internacional, a més d’algunes cobertures addicionals, com ara el servei de tràmits i consulta telefònica sobre un accident, la malaltia o la mort d’un membre de la família.

Contracta l’assegurança Protecció Familiar i gaudiu de la tranquil·litat que us mereixeu.

Cobertures de l’assegurança

Àmplies cobertures que garanteixen la teva total tranquil·litat.

Cobertures

Condicions de l’assegurança

Condicions de contractació clares i transparents, que pretenen facilitar l’accés a qualsevol assegurança.

Condicions

Potser també t’interessen aquestes assegurances