Assegurances de vida

Dissenyades per a protegir el teu futur i el de la teva família.

Assegurances pensades per adaptar-se a les teves necessitats

Assegurances de vida completes | Màximes cobertures

 

Ens esforcem per construir un espai tranquil i segur per a les nostres famílies, però també sabem que hi ha imprevistos, com ara un accident o una malaltia sobtada, que poden destruir tot aquest esforç. Perquè puguis gaudir de la teva vida amb total tranquil·litat, a MGC Mútua t’oferim assegurances de vida completes i amb cobertures variables, perquè triïs la que més s’ajusta al que necessites i protegir la teva família en cas de necessitat.

Una assegurança de vida té com a finalitat protegir-te econòmicament quan es produeixen determinades eventualitats, com són la mort o la incapacitat permanent o absoluta. D’aquesta manera, tant tu com les persones beneficiàries, rebran una indemnització quan es produeix algun d’aquests escenaris.

Però com que no totes les necessitats ni les famílies són iguals, les nostres assegurances de vida i accidents tenen diferents característiques perquè puguis triar la idònia per a tu. Així, pots triar entre l’assegurança de Vida Professional, Vida Flexible i Vida Risc.

L’assegurança de Vida Risc Professional és una assegurança de vida risc que està orientada a l’activitat que s’exerceix. Així, quan per algun accident o equivalent no és possible continuar amb aquesta activitat professional habitual, sigui perquè es produeix la mort o una incapacitat permanent total o absoluta (IPT i IPA), teniu la tranquil·litat que les vostres necessitats econòmiques estaran cobertes gràcies a la pòlissa contractada. Sempre tenint en compte el capital inicial que hagis deixat assegurat.

L’assegurança de Vida Flexible t’ofereix, com el seu nom indica, més flexibilitat, perquè no està orientada principalment a la capacitat per desenvolupar la teva activitat habitual, sinó que t’ofereix l’assistència que puguis necessitar, les despeses mèdiques i la solvència econòmica suficient en el cas que t’enfrontis a una incapacitat permanent absoluta (IPA), però també si es produís la mort per qualsevol causa.

La tercera modalitat és l’assegurança de Vida Risc, que permet a la teva família o les persones beneficiàries optar a una indemnització si té lloc la mort de l’assegurada i a una bestreta per malaltia terminal i despeses urgents. Així, en un moment tan dur, no s’hi afegeix la inestabilitat financera i les preocupacions per l’economia familiar futura. I si ho consideres necessari, pots afegir-hi cobertures complementàries que cobreixin la mort per accidents o les incapacitats permanents absolutes per múltiples causes.

Preguntes freqüents

Asegurança de vida

Una assegurança de vida és un contracte entre la companyia i la persona assegurada que estableix una quantitat que rebrà la persona beneficiària en cas de mort de l’assegurat, o ella mateixa si es produeix la invalidesa permanent total o absoluta. A canvi d’aquesta protecció es paguen unes quotes periòdiques, l’import de les quals variarà en funció del capital total assegurat.

Una assegurança de vida té com a cobertura bàsica la mort de la persona assegurada, sigui natural o derivada d’un accident no intencionat, però també la invalidesa. Tanmateix, les cobertures o els riscos poden variar en funció de la modalitat d’assegurança de vida que s’hagi contractat, com la bàsica o l’ampliada, la professional o la tot risc, entre altres.

El capital mínim que es pot assegurar amb la contractació d’una assegurança de vida és variable en funció de la modalitat escollida i de la cobertura que la persona assegurada desitgi tenir per a ella mateixa o per a la seva família davant de les eventualitats. A més, aquest influirà en l’import mensual de les quotes a pagar.

No hem pogut ajudar-te?Contacta’ns

Potser també t’interessin aquestes assegurances

Dental

Accidents

Notícies relacionades