Assegurances Sènior i Sènior Flexible

Per a qui no vol deixar caps per lligar

Assegurança de decessos per a persones grans

Si ets gran i no tens una assegurança de decessos, prepara’t per quan arribi el moment i evita que la teva família hagi de fer-se càrrec de totes les gestions en un moment tan dolorós. Ens encarregarem de tot el procés del servei funerari i també de tots els tràmits administratius.

En el primer cas, que pot arribar a tenir un cost força elevat, s’hi inclou el cotxe fúnebre, el fèretre, la vetlla, les corones de flors i el procediment final, sigui la incineració o l’enterrament, principalment. No tenir l’assegurança de decessos implicarà que la família s’hagi de fer càrrec de tot, cosa que pot desestabilitzar l’economia de la família.

Dins dels tràmits administratius s’inclouen el certificat de defunció, la baixa del llibre de família, la pensió de viduïtat o una altra d’equivalent, la gestió dels testaments, la inscripció al Registre Civil, entre altres. Amb l’assegurança disposes, a més, del trasllat nacional o internacional fins al cementiri, sense importar el lloc on siguis.

No esperis que sigui massa tard i contracta l’assegurança de decessos per a persones grans Sènior o Sènior Plus. Si necessites més informació, emplena el formulari i ens posaren en contacte amb tu.

Cobertures de l’assegurança

Àmplies cobertures que garanteixen la teva total tranquil·litat

Cobertures

Condicions de l’ assegurança

Condicions de contractació clares i transparents, que pretenen facilitar l’accés a qualsevol assegurança.

Condicions

Potser també t’interessen aquestes assegurances