Calcula el preu de la teva assegurança mèdica

Calcula el teu preu ara

Introdueix les següents dades per a que puguem calcular el preu de la teva assegurança de salut

Camp obligatori
Camp obligatori Codi no vàlid
Camp obligatori
Camp obligatori Ha de ser major d’edat

MGC Mútua es troba entre les companyies d’assegurances mèdiques privades més ben valorades pels mateixos metges, segons l’última enquesta publicada pel Consell de Col·legis Mèdics de Catalunya. A més, gairebé el 50% dels nous mutualistes ve recomanats per algú amb una assegurança mèdica contractada amb nosaltres. Tot això demostra l’alt grau de satisfacció i confiança que dipositen metges i clients a MGC Mútua.

Per què escollir MGC Mútua?

MGC Mútua, a diferència d’altres companyies d’assegurances, és una entitat sense ànim de lucre que inverteix els seus beneficis en l’ampliació constant de les cobertures i els serveis als nostres mutualistes, únics propietaris de l’entitat.

El quadre mèdic més ampli

Més de 40.000 especialistes a tota Espanya.

Les cobertures més àmplies

Incloen prestacions que altres companyies no cobreixen.

Prioritat en l’atenció al mutualista

Personal propi preparat per atendre les necesitats dels mutualistes.

Què ens fa diferents?

Quan necessitis utilitzar l’assegurança mèdica, amb MGC Mútua tindràs la tranquil·litat de comptar amb les cobertures més àmplies del mercat.

* El descompte del 50% sobre la prima de l’assegurança correspon a una família de 5 membres (ex. parella amb 3 fills). Contacta amb nosaltres per a més informació sobre les condicions de la promoció.

El contingut d’aquest web és de caràcter estrictament informatiu, ja que l’abast i cobertures de l’assegurança vénen determinades per les condicions generals corresponents i per les condicions particulars existents en cada cas.