Actualitat Mútua, Salut i medicina

Comença la III Edició de la campanya “1 origami 1 euro”

III edicio 1origami 1euro

Enguany, amb la campanya solidària “1origami 1euro”, volem distribuir la donació econòmica entre entitats fortament arrelades al nostre territori, diversificant la nostra solidaritat, per tal d’arribar a entitats que promouen la investigació mèdica, però també que es mobilitzen per ajudar als més desafavorits. 

Per una banda, els fons es destinaran a la investigació i al tractament de la Diabetis, la causa promoguda per La Marató aquest 2015; a la lluita contra la Leucèmia, la raó d’existir de la Fundació Josep Carreras; i per últim a la Fundació Catalana del Sindrome de Down.

Compartir un desig solidari amb tota la societat i donar fons per la investigació mèdica, però també ajudar als més desafavorits és l’objectiu de la tercera edició de la campanya “1 origami 1 euro” impulsada per la Fundació Mútua General de Catalunya.

La acció solidària començarà a l’octubre i tornarà amb força a les escoles de Catalunya, en les que tants èxits ha aconseguit. Novament confiarem en milers de nens i nenes per confeccionar, com a mínim 50.000 origamis, que és la xifra en euros que la Fundació Mútua General de Catalunya destinarà a l’aportació econòmica d’enguany.

Volem tornar a recollir milers de bons desitjos!!

L’any passat aquesta xifra es va superar amb escreix, ja que els més de 56.000 infants de 156 escoles que van participar, juntament amb diverses associacions i molts pares i mares i professors, van fer un total de 176.943 origamis. La Fundació Mútua General de Catalunya va transformar tots aquests bons desitjos en una donació que es va destinar a la investigació i el tractament de les malalties del cor.

El projecte “1 origami 1 euro” és una acció solidària diferent, que ens permet aportar a la societat el nostre granet de sorra, i que volem tornar a repetir aquest 2015. Volem tornar a recollir milers de bons desitjos. Ens inspira la història japonesa d’una nena, la Sadako Sasako, i les 1.000 grues de paper. Segons diu la llegenda regalar origamis (grues de paper) està associat al fet de desitjar salut, benestar i felicitat. Us proposem transformar el vostre desig solidari en una grua de paper.

Us hi sumeu?