Les nostres oficines

Seu social i oficines centrals

Tuset, 5-11
08006 Barcelona
Tel. 93 414 36 00 - Fax 93 201 22 22

Informació corporativa

El convidem a que conegui la història de la Mútua, els òrgans de govern de l'entitat i la nostra filosofia, expressada en el missatge del president, i a que visiti qualsevol de les nostres oficines.

Història de la Mútua

Neix en el si de la societat civil catalana la Mútua Hospital General de Catalunya, entitat asseguradora sense ànim de lucre. A diferència de les entitats mercantils, la Mútua no neix pas amb la intenció de repartir dividends entre un grup d'accionistes, sinó amb l'objectiu de reinvertir els beneficis per a oferir sempre més i millors serveis als mutualistes, únics propietaris de l'entitat.

Carta del president

"He vist néixer la Mútua i m'agrada pensar que la meva contribució al seu creixement respon a la bona gestió portada a terme per totes les persones que hi treballem i que ens esforcem dia a dia, però, fonamentalment, tinc la certesa que és la fidelitat dels mutualistes la que ha fet possible aquesta trajectòria..."

Òrgans de Govern

La Mútua General de Catalunya està governada per l'Assemblea General, el Consell d'Administració i l'equip Directiu.

La Mútua en xifres

A les gràfiques següents es mostra l'evolució històrica de les dades econòmiques de la Mútua General de Catalunya, i es pot apreciar el gran creixement que ha experimentat l'entitat.

Informe anual

Posem a la seva disposició l'Informe Anual del darrer exercici, on podrà consultar les dades fonamentals sobre la situació de la Mútua General de Catalunya. Pot descarregar tots els documents en format PDF.

Informe sobre la situació financera i de solvència

Informació relativa a l'activitat asseguradora de la Mútua del darrer exercici, en cumpliment de la normativa de "Solvència".

Model de Cultura Corporativa

La cultura corporativa de la Mútua General de Catalunya defineix la filosofia, la finalitat, les polítiques generals, els elements bàsics de la gestió de l'entitat i els seus valors corporatius.

Treballa amb nosaltres

Mútua General de Catalunya t'ofereix la possibilitat de treballar amb un equip humà altament qualificat a una de les companyies asseguradores més importants del territori català.

Què és una mutualitat

La mutualitat és una opció asseguradora moderna i eficaç que s'erigeix com la millor via per a complementar les prestacions públiques, amb l'oferta d'un ampli ventall d'asegurances per a la protecció de les persones i amb totes les garanties financeres que imposen la solvència i la capitalització.