Entrevistes

Pep Sala, una conversa amb ànima

Descobreix l’espai Diàlegs MGC Mútua amb Gloria Montasell, “perquè és dialogant, escoltant i compartint que podem trobar una mica de llum en tot allò que ens preocupa. En moments en què compartim circumstàncies extraordinàries, la Mútua només té un propòsit: acompanyar les persones per fer fàcil el que resulta complex i per expressar amb paraules les emocions.

MGC Mútua es va desplaçar a Santa Eulàlia de Riuprimer, concretament a l’estudi de gravació d’un dels músics més influents dels darrers anys en la música catalana, Pep Sala. Sau30, la banda liderada pel carismàtic cantant i compositor, ha avançat fa pocs dies el single “Trossets de mi” el primer que veu la llum del nou disc que sortirà el 2022.

“Trossets de mi” vol transmetre la idea que “cada cançó, cada concert, cada enregistrament, fins i tot potser cada nota no és res més que un trosset de qui l’ha escrita, de qui l’ha cantada o de qui l’ha interpretada”, explica Pep Sala. Aquesta conversa és, potser també, un “trosset” d’ell que generosament ha compartir amb nosaltres.