Actualitat Mútua

MGC Mútua participa a l’Espai Empresa de TV3

Recenment hem gravat un vídeo sobre la Mútua per a l’Espai Empresa, de TV3, en el qual Guillermo Padrisa, director de Relacions Corporatives d’MGC Mútua, explica qui som, què fem i què ens diferencia d’altres companyies d’assegurances de salut.

En benefici dels mutualistes

MGC Mútua es va fundar el 1982 a Barcelona, compta amb una plantilla de més de 300 persones, i té 22 oficines arreu de Catalunya. També tenim presència a palma de Mallorca, a València i a Madrid.

La Mútua, a diferència d’altres companyies d’assegurances de salut, és una entitat sense ànim de lucre que inverteix els seus beneficis en l’ampliació de cobertures i serveis per als mutualistes.

Volem que els mutualistes tinguin llibertat per triar el metge i el centre que vulguin i puguin realitzar proves diagnòstiques sense cues ni esperes, amb tràmits administratius senzills.

Portem més de 40 anys oferint les millors cobertures mèdiques, segons els professionals de la salut, i a més, estem considerats per l’OCU, i durant diversos anys, com la millor companyia d’assegurances de salut d’Espanya.

A la Mútua creiem que és important invertir en la salut. Una alimentació sana, exercici físic, benestar emocional… i disposar una bona assegurança de salut.