Salut i medicina, Sector assegurances

Per què contractar una assegurança d’hospitalització?

doctora revisa paciente hospital L'assegurança d'hospitalització permet disposar d'una indemnització econòmica diària que pot ajudar-te a tu i als teus a fer front a les necessitats que sorgeixen quan has de ser ingressat en un centre hospitalari. Quins avantatges t'ofereix? Quan hem de ser hospitalitzats per un accident, una malaltia o un altre motiu, a més de fer front a un problema de salut, també sorgeixen altres problemes derivats de la nostra estada a l'hospital que poden afectar la nostra economia i la vida diària de tota la família. Una assegurança d'hospitalització ajuda a cobrir les teves necessitats i les de la teva família perquè només hagis de preocupar-te de la teva recuperació.

Què és una assegurança d'hospitalització?

L'assegurança d'hospitalització garanteix una indemnització econòmica per cada dia que el beneficiari de l'assegurança hagi de romandre a l'hospital, amb l'objectiu d'ajudar a fer front a una possible disminució dels ingressos de treball mentre s'està hospitalitzat i a reduir l'impacte de les despeses addicionals no previstes que sorgeixen d'aquesta situació. La prima sol ser flexible i varia en funció de la indemnització diària contractada amb la companyia asseguradora. visita familiares hospital

Quins avantatges ofereix l'assegurança d'hospitalització?

Contractar una assegurança d'hospitalització ofereix una protecció econòmica per cobrir les nostres despeses habituals i altres despeses extres, ja siguin mèdiques o de qualsevol altre tipus, mentre estem ingressats. Per exemple, estar hospitalitzat i no poder exercir l'activitat laboral suposa per a molts treballadors, com ara els autònoms, una privació o una disminució d'ingressos que pot originar problemes financers importants. Comptar amb una assegurança d'hospitalització suposa una ajuda extra per cobrir les nostres despeses quan no podem treballar. O quan en la família un dels progenitors ha d'estar hospitalitzat, la indemnització diària ajuda a cobrir les despeses derivades, com ara el trasllat dels familiars, el pàrquing, la contractació d'una persona que tingui cura dels nens o els menjars fora de casa. joven cuida niña A més, l'assegurança d'hospitalització aporta avantatges fiscals importants per a les empreses. Per tant, contractar una assegurança d'hospitalització ens facilita eliminar preocupacions i que puguem centrar-nos només en la recuperació.

Mútua General de Catalunya t'ofereix una assegurança d'hospitalització

L'assegurança I-S Hospitalització de la Mútua General de Catalunya t'assegura una indemnització per hospitalització en qualsevol centre, ja sigui privat o de la Seguretat Social. I-S Hospitalització ofereix:
  • Indemnització econòmica en cas d'hospitalització per causa mèdica o quirúrgica, des del primer dia.
  • Doble indemnització econòmica en cas d'hospitalització a UCI.
  • Indemnització econòmica en cas de cirurgia major ambulatòria amb estada en hospital de dia, o equivalent, de 6 hores o més.
Contacta amb nosaltres i t'informarem sense compromís.