Ara és el moment de protegir la teva família
Button
Button

tauler de la Mutua

Actualitat

La Mútua General de Catalunya guardonada amb el 1er premi a la “IV Edició dels Premis de Marketing i Comunicació al sector asegruador”

La iniciativa promoguda per la Fundació Mútua General de Catalunya '1 origami 1 euro' va ser guardonada en la modalitat de “Millor campanya de Relacions Públiques” als prestigiosos “Premis de Marketing i Comunicació al sector assegurador”, organitzats per INESE i Marketing Site, que va celebrar la seva 4a edició, el passat 30 de setembre a Madrid.

Tornen els tallers d'Aloha Mental Aritmetic per als nens i nenes mutualistes a l'Espai Mútua

En el que portem d’any (fins al mes de juny) més de 250 nens i nenes han participat als tallers d’Aloha, que es tornen a impartir a partir de l’octubre a l’Espai Mútua Estudi de les oficines de la Mútua. Els tallers no tenen cap cost addicional per als mutualistes i se celebren un dia a la setmana (dues hores, a la tarda).

Mútua General de Catalunya i les farmàcies de Barcelona, una iniciativa de col·laboració pionera a Espanya

La Mútua General de Catalunya participa a la trobada professional celebrada a Santander sobre la col·laboració públic-privada en el nou entorn sociosanitari.El Palacio de la Magdalena de Santander va ser l'escenari el 3 i 4 de setembre de 2014 del cicle de conferències organitzat per la Universitat Internacional Menendez Pelayo, sota el títol “L'espai sociosanitari i els nous serveis de la farmàcia comunitària”.

Tarragona ja compta amb l'Espai Mútua

L'oficina de Tarragona ha canviat d'ubicació i ja compta amb el servei Espai Mútua. Amb aquesta oficina ja són 11 les que compten amb aquest servei: Girona, Igualada, Sabadell, Sant Cugat, Vic, Tortosa, Palma de Mallorca,  Blanes, Palamós, Tarragona i Barcelona (amb Espai Mútua Estudi).

Fer sentir veritablement als mutualistes el centre de les nostres accions

El 2013 es va posar en marxa el Pla Estratègic 2013-2015 sota el lema “Som-hi!”, una crida a l'acció en el que té un paper fonamental la interiorització d'una determinada actitud per part de tot el personal de la Mútua, i que situa els mutualistes com a centre ineludible de la seva actuació.

urgències i assistència 24 hores

902 44 46 48

Si tens un amic... tens una experiència!

Unitat de l'Apnea del son