Button
Button

tauler de la Mutua

Actualitat

Mútua General de Catalunya i X3 Club Girona Pàdel signen un acord apostant pels serveis d'alta qualitat

X3 Mútua General de Catalunya i X3 Club Girona Pàdel han signat un acord de col·laboració mitjançant el qual les dues entitats, fortament arrelades al territori, compartiran sinergies. X3 Club Girona Pàdel du a terme múltiples activitats i tornejos i esdevé el club de referència a Girona ciutat i comarques. Actualment compta amb més de 300 socis i més de 500 jugadors registrats.

La Mútua organitza tallers d'estimulació precoç per a nadons a Vic

43 mares i pares participen al taller de Gymboree a Vic d'estimulació precoç per a nadons. Aquesta iniciativa ha estat organitzada per la Mútua, amb la col·laboració de les empreses La Maternal d'Osona i Gymboree Play & Music.

Mútua General de Catalunya ofereix el mètode “Brain Factory” a Lleida

Avui ha tingut lloc, a l'oficina de la Mútua General de Catalunya a Lleida, la prova pilot Brain Factory, subvencionat al 100% per la Mútua, on mutualistes i convidats majors de 50 anys han tingut ocasió de participar en un programa d’entrenament del cervell per endarrerir el desgast neuronal i mantenir actives capacitats com la memòria o l'atenció. Aquesta iniciativa s'emmarca en el projecte Espai Mútua, un servei que s'està implementant en totes les oficines de l'entitat asseguradora i que, actualment, el componen Espai Mútua Estudi, Espai Mútua Aniversaris, Espai Mútua Negocis i Espai Mútua Salut.

Més de 61.500 descàrregues de les apps de la Mútua

“La Diana menja sa” i “La Diana fa esport” són les dues apps que la Fundació Mútua General de Catalunya ha llençat per tal d’ensenyar els més petits la importància d’adquirir uns hàbits de vida saludables. Tots els continguts han estat revisats pel personal mèdic del Centre Mèdic Mútua General de Catalunya i estan pensats per a que tota la família s’hi diverteixi.

Mútua General de Catalunya i Espai Pàdel Blanes compartiran sinergies a la comarca

Espai Pàdel Indoor & Outdoor i Mútua General de Catalunya han signat un acord de col·laboració amb la voluntat de compartir sinergies entre ambdues entitats. La signatura va tenir lloc el passat abril, a les instal·lacions del club esportiu.

urgències i assistència 24 hores

902 44 46 48

Si tens un amic... tens una experiència!

Unitat de l'Apnea del son