Ara és el moment de protegir la teva família
Button
Button

tauler de la Mutua

Actualitat

El Centre Mèdic Mútua General de Catalunya s'estrena a les Xerrades Saludables de Sant Cugat

Estrena, i amb èxit, de la participació del Centre Mèdic de la Mútua General de Cataluna a les Xerrades Saludables, de la mà del Dr. Oriol Domènech, director del mateix centre. El tema, el de les apnees, va ser el moll de l'os del passat dijous dia 30 d'octubre.

Mútua General de Catalunya presenta el seu projecte a Palamós

Mútua General de Catalunya va presentar el seu projecte a la ciutadania de Palamós a la jornada de portes obertes, que va tenir lloc ahir a la nova oficina i que va comptar amb una bona representació de la societat de Palamós.

Jornada de portes obertes a la nova oficina de la Mútua General de Catalunya aTarragona

Mútua General de Catalunya va presentar el seu projecte a la ciutadania de Tarragona a la jornada de portes obertes, que va tenir lloc ahir a la nova oficina recentment inaugurada al carrer Pare Palau, 5.

Jornada sobre absentisme laboral a l'Espai Mútua d'Igualada

El passat 17 d'octubre va tenir lloc, a l'Espai Mútua Negocis de l'oficina d'Igualada, una jornada sobre absentisme laboral organitzada conjuntament per Assistencial Anoia, Mútua Intercomarcal i Mútua General de Catalunya.

La Mútua General de Catalunya presenta el seu projecte a Tarragona

La trobada entre l'alcalde de Tarragona, José Félix Ballesteros, i els responsables de la Mútua es va du a terme amb una gran dosi de col·laboració i cordialitat Mútua General de Catalunya ha presentat el seu Projecte a Tarragona.

urgències i assistència 24 hores

902 44 46 48

Si tens un amic... tens una experiència!

Unitat de l'Apnea del son