tauler de la Mutua

Actualitat

La Fundació Mútua General de Catalunya regala origamis per desitjar salut, felicitat i benestar a la gent gran

Sabadell, Vic, Palafrugell, Granollers, Reus, Tarragona, Tortosa, Mataró, Vilanova, Manresa són les ciutats que, aquest mes d'abril, estan acollit els actes de lliurament d'origamis a la gent gran als diferents centres de dia, residències i hospitals, per part d'alumnes de diferents escoles que van participar a la campanya "1 origami 1 euro".

El Rotary Club Manresa Centre i la Mútua General de Catalunya donen 30 desfibril·ladors a l’Ajuntament de Manresa

El Rotary Club Manresa Centre i la Mútua General de Catalunya van signar el 8 d'abril la donació de 30 desfibril·ladors externs automàtics (DEA) a l’Ajuntament de Manresa en una iniciativa conjunta, que té com a objectiu ampliar el nombre de DEA instal·lats actualment a la ciutat.

Lliurament de diplomes a les escoles participants en “1 origami 1 euro”

A partir d'aquest mes de març, igual que vam fer l'any passat a la primera edició, estem lliurant diplomes d'agraïment als nens i nenes que van participar en la campanya solidària. En total més de 56.000 nens i 156 escoles rebran el seu diploma.

Conveni de col·laboració entre la Mútua General de Catalunya i Vic Comerç

L'associació empresarial Vic Comerç va designar la nostra entitat com a mutualitat per a prestar les cobertures asseguradores a tots els associats i als seus familiars, la qual cosa s'ha concretat amb l'acord de col·laboració signat entre en Pere Treserra, director de Vic Comerç, i en Guillermo Padrisa, sotsdirector general de la Mútua, el passat 10 de març.

Figueres acull amb satisfacció el nou projecte de la Mútua General de Catalunya a la ciutat

Mútua General de Catalunya va presentar ahir les seves noves instal·lacions a Figueres. Aquest nou local, situat a la plaça Catalunya de Figueres, va ser inaugurat oficialment en un acte presidit per l'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, i pel sotsdirector general de Mútua General de Catalunya, Guillermo Padrisa.

urgències i assistència 24 hores

902 44 46 48

Si tens un amic... tens una experiència!

Unitat de l'Apnea del son