tauler de la Mutua

Actualitat

Torna la campanya de publicitat de la Mútua General de Catalunya a TV3

Des del passat dia 22 de setembre es poden veure els anuncis de la Mútua a TV3. Els espots publicitaris tornen a estar protagonitzats pel periodista Marcel Gorgori i destaquen les cobertures que ens fan diferents de la resta d'entitats asseguradores. La credibilitat que hi transmet és clau per arribar amb força al nostre públic.

La Mútua patrocina la nova App de la Unió Empresarial de l'Anoia

El passat 15 de setembre es va presentar la nova aplicació per a mòbils i tauletes de la UEA. Davant la importància de l'ús creixent de dispositius mòbils intel·ligents i la seva funcionalitat a nivell empresarial, la Unió Empresarial de l’Anoia, amb el suport de la Mútua General de Catalunya, ha creat una aplicació per a dispositius mòbils, per tal d'accedir als continguts de la UEA de forma més fàcil, ràpida i còmoda.

Calendari de sessions informatives i tallers d’ALOHA Mental Arithmetics

A partir de setembre els nens i nenes d’entre 5 i 13 anys ja poden apuntar-se als tallers d’aprenentatge d’Aloha (que comencen a l’octubre), un mètode innovador que contribueix al seu desenvolupament mental i estimula les seves habilitats analítiques i creatives, alhora que complementa la perfecció el seu desenvolupament escolar. Els nens obtenen un benefici notable en el desenvolupament de la seva intel·ligència global i els beneficis i resultats s’aprecien en especial en el càlcul mental i la seva agilitat per realitzar-lo.

La Mútua General de Catalunya i el Club Esportiu Europa signen un acord de col·laboració

Guillermo Padrisa, sotsdirector general i director comercial de la Mútua, Guillaume de Bode, president del Club Esportiu Europa, Jesús Turró i Xavier Pascual, president i vicepresident de la Fundació Privada Europa, respectivament, van ser els representants en l'acte de signatura, que va tenir lloc a la seu de la Mútua el passat 29 de juliol.

I Torneig Padel Nou Les Franqueses- Mútua General de Catalunya

Del 12 al 19 de setembre tindrà lloc el primer torneig de padel patrocinat per la Mútua General de Catalunya, amb nombrosos premis en metàl·lic i regals per als guanyadors i els finalistes de les diferents categories.

urgències i assistència 24 hores

902 44 46 48

Si tens un amic... tens una experiència!

Unitat de l'Apnea del son