tauler de la Mutua

Actualitat

Lliurament de diplomes a les escoles participants en “1 origami 1 euro”

A partir d'aquest mes de març, igual que vam fer l'any passat a la primera edició, estem lliurant diplomes d'agraïment als nens i nenes que van participar en la campanya solidària. En total més de 56.000 nens i 156 escoles rebran el seu diploma.

Conveni de col·laboració entre la Mútua General de Catalunya i Vic Comerç

L'associació empresarial Vic Comerç va designar la nostra entitat com a mutualitat per a prestar les cobertures asseguradores a tots els associats i als seus familiars, la qual cosa s'ha concretat amb l'acord de col·laboració signat entre en Pere Treserra, director de Vic Comerç, i en Guillermo Padrisa, sotsdirector general de la Mútua, el passat 10 de març.

Figueres acull amb satisfacció el nou projecte de la Mútua General de Catalunya a la ciutat

Mútua General de Catalunya va presentar ahir les seves noves instal·lacions a Figueres. Aquest nou local, situat a la plaça Catalunya de Figueres, va ser inaugurat oficialment en un acte presidit per l'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, i pel sotsdirector general de Mútua General de Catalunya, Guillermo Padrisa.

Premi "Millor iniciativa de las farmàcies 2014" a la Mútua General de Catalunya

Un nou reconeixement a la Mútua per la iniciativa conjunta amb el Col·legi de Farmacèutics. En aquesta ocasió el “Programa de detecció del risc cardiovascular” que s'ofereix a les farmàcies ha estat escollit com una de “Les millors iniciatives de les farmàcies 2014” en l'apartat de “Professió i Deontologia”. El guardó, que atorga el diari Correo Farmacéutico, es lliurarà el proper dilluns 16 de març a l'acte que tindrà lloc a Madrid.

Mataró acull 86 assistents a la inauguració de la nova oficina

Mútua General de Catalunya va presentar ahir en societat les seves noves instal·lacions que incorporen el servei Espai Mútua. L’acte va estar presidit pel regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Mataró, Miquel Rey, i pel sotsdirector general de Mútua General de Catalunya, Guillermo Padrisa.

urgències i assistència 24 hores

902 44 46 48

Si tens un amic... tens una experiència!

Unitat de l'Apnea del son