tauler de la Mutua

Actualitat

Mútua General de Catalunya i Espai Pàdel Blanes compartiran sinergies a la comarca

Espai Pàdel Indoor & Outdoor i Mútua General de Catalunya han signat un acord de col·laboració amb la voluntat de compartir sinergies entre ambdues entitats. La signatura va tenir lloc el passat abril, a les instal·lacions del club esportiu.

Mútua General de Catalunya i el Centre d’Esports Manresa signen un acord de col·laboració

Compartir sinergies i fomentar la promoció de la salut i la prevenció de les malalties a Manresa. Aquest és un dels fonaments essencials que els responsables de Mútua General de Catalunya i el Centre d’Esports Manresa van consensuar, dins del marc de la signatura de l’acord entre ambdues entitats a la comarca del Bages.

Reus ja compta amb l'Espai Mútua

Les noves instalacions, obertes al públic des del passat abril, ja disposen de tot l'equipament per oferir el servei Espai Mútua als mutualsites de Reus. D'aquesta manera, ja són 13 les oficines arreu del territori amb la nova imatge de la Mútua: Girona, Igualada, Sant Cugat, Sabadell, Vic, Tortosa, Blanes, Palamós, Palma, Tarragona, Figueres, Mataró i Reus.

Mútua General de Catalunya i FECOTUR impulsen sinergies al Baix Empordà

L’Associació per al Foment Empresarial del Comerç i Turisme de Palamós FECOTUR i Mútua General de Catalunya han signat un acord de col·laboració que té com a objectiu central impulsar iniciatives conjuntes, que contribueixin a promocionar ambdues entitats, a partir d’un conjunt d’accions relacionades amb el foment dels sectors empresarial, comercial i turístic.

Conveni de col·laboració entre el Montepio de Conductors de Manresa i la Mútua General de Catalunya

El Montepio de Conductors de Manresa i la Mútua General de Catalunya han arribat a un acord de col·laboració que pretén anar més enllà de la mera distribució i vol unir els esforços d’ambdues entitats per tal difondre i potenciar les seves respectives ofertes asseguradores.

urgències i assistència 24 hores

902 44 46 48

Si tens un amic... tens una experiència!

Unitat de l'Apnea del son