tauler de la Mutua

Actualitat

La Mútua General de Catalunya es consolida com la millor entitat de caràcter mutualista al rànquing del Col·legi de Metges de Barcelona

La Mútua General de Catalunya és l'entitat de caràcter mutualista més ben valorada pel Col·legi de Metges de Barcelona, segons l’enquesta, feta pública el passat 28 de gener, Assegurança Lliure i el rànquing de les mútues 2015, que recull l’opinió dels metges de Barcelona que treballen en entitats d’assegurances. D'aquesta manera, la Mútua General de Catalunya manté la seva posició al rànquing de l'anterior edició, realitzada el 2013, consolidant-se com la millor mútua de Catalunya.

La Mútua General de Catalunya és notícia

Al llarg del segon semestre de l'any 2015, els mitjans escrits d'àmbit local han recollit a les seves pàgines diverses notícies de l'entitat, com ara la inauguració de les noves oficines a Sabadell, Granollers, Manresa, Vilanova i Reus, el patrocini per part de la Mútua del concert de Simfonova a Barcelona, els acords de col·laboració signats amb diversos clubs esportius, o la tercera edició de la campanya solidàri "1 origami 1 euro" promoguda per la Fundació Mútua General de Catalunya (La Vanguardia, Diari de Girona, Diari de Sabadell, El Punt Avui, Ara Granollers, Regió 7, etc.).

Tornen els aniversaris i els tallers d'Aloha a les oficines de la Mútua General de Catalunya

Després de les festes es reprèn l'activitat als Espais Mútua. Aquesta setmana han començat els tallers d'aprenentatge per als nens i nenes, així com els aniversaris per als fills dels mutualistes, a les 18 oficines de la Mútua que disposen d'Espai Mútua. El 2015 es van celebrar 82 aniversaris, amb més de 2.050 assistents, entre nens i convidats, i es van impartir 118 tallers d'Aloha.

La campanya solidaria ‘1 Origami 1 Euro’ torna a les escoles de la mà de La Fundació Mútua General de Catalunya

Després de la gran acollida de les edicions anteriors, el projecte '1 origami 1 euro' d’enguany uneix més de 200 escoles i més de 70.000 nens i nenes de tot Catalunya. Com a novetat d’aquesta edició la Fundació Mútua General de Catalunya repartirà la donació entre 3 fundacions catalanes: la Fundació Josep Carreras, la Fundació Catalana Síndrome de Down i La Marató de TV3.

Mútua General de Catalunya inaugura oficialment la seva nova oficina de Vilanova

Mútua General de Catalunya va va inaugurar oficialment ahir la nova oficina de l'entitat a Vilanova al carrer Havana, 22. La tinent d'alcaldia i regidora d'Innovació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Ariadnna Llorens i el sotsdirector general de la Mútua General de Catalunya, Guillermo Padrisa, van presidir l'acte a les oficines de la Mútua.

urgències i assistència 24 hores

902 44 46 48

Si tens un amic... tens una experiència!

Unitat de l'Apnea del son