tauler de la Mutua

Actualitat

Mataró acull 86 assistents a la inauguració de la nova oficina

Mútua General de Catalunya va presentar ahir en societat les seves noves instal·lacions que incorporen el servei Espai Mútua. L’acte va estar presidit pel regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Mataró, Miquel Rey, i pel sotsdirector general de Mútua General de Catalunya, Guillermo Padrisa.

La Mútua convida els mutualistes de Vic al concert “Només per a uns quants?”

El passat 22 de febrer, els mutualistes de Vic van tenir l'oportunitat d'assistir gratuïtament al concert "Simfonova" liderat per en Marcel Gorgori al teatre l'Atlàntida de Vic.

Les festes d'aniversari celebrades a les oficines de la Mútua no s'aturen!

Sant Cugat, Sabadell, Igualada, Tarragona, Girona, Figueres i Palamós han estat les seus dels 8 aniversaris celebrats aquesta primera quinzena de febrer, als que han assistit un total de 160 nens i nenes. Una nova mostra de l'èxit d'aquest servei entre els mutualistes.

Trobada amb l'alcalde de Girona

El passat 6 de febrer, l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, mutualista des de 2006, va rebre a en Daniel Redondo, director general de la Mútua General de Catalunya.

Mútua General de Catalunya Cursa Nàstic 2015

L'11 de febrer es va presentar als mitjans la propera cursa organitzada pel popular Club Nàstic de Tarragona en la que la Mútua torna a participar com a patrocinadora per segon any consecutiu.

urgències i assistència 24 hores

902 44 46 48

Si tens un amic... tens una experiència!

Unitat de l'Apnea del son