tauler de la Mutua

Actualitat

Estem "inundant" les pistes de pàdel de Catalunya amb la marca Mútua

Sant Antoni de Vilamajor, Granollers, Cardedeu, Les Franqueses, Blanes, Tarragona són algunes de les poblacions en les que la nostra marca està present a les pistes de pàdel. La nostra voluntat és patrocinar campionats d'aquest esport, que tants adeptes està aconseguint, associant la nostra marca als valors que promou, com l'esforç, la salut, la constància o la cooperació.

Nou cicle de “Xerrades Saludables” a les oficines de la Mútua General de Catalunya

La Mútua , en el seu afany d’augmentar i millorar els serveis, ofereix un nou cicle de "xerrades saludables" a l'Espai Mútua Salut obertes a tota la ciutadania. A partir del 28 d'abril, organitzem xerrades sobre temes de salut i medicina conduïdes per professionals de prestigi, i on pretenem que els assistents puguin informar-se i resoldre els seus dubtes. Horari de les xerrades de 19:00h a 20:30h

Premi al nou projecte "Farmapnea" impulsat pel COFB i la Mútua

De nou, el diari especialitzat Correo Farmacéutico ens ha atorgat un premi en reconeixement al projecte conjunt entre el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona i la Mútua General de Catalunya pel “Programa de detecció de l'apnea del son”, designat com una de les millors iniciatives de les farmàcies 2015 en l'apartat d'Atenció Farmacèutica i Educació Sanitària.

La Mútua a l'acte institucional "Manresa ciutat cardioprotegida"

Manresa va acollir el passat 7 d'abril l'acte solemne de reconeixement públic a les empreses col·laboradores del projecte “Manresa, ciutat cardioprotegida”, una iniciativa que ha permès la instal·lació recent d’una xarxa de 31 desfibril·ladors, que s’han situat en indrets públics de la ciutat.

La Mútua participa amb Aloha a la Fira Petitalia

Un any més, la Mútua General de Catalunya i Aloha Mental Arithmetic han participat amb un estand conjunt a la Fira Petitalia de Lleida en la que s'han congregat una gran nombre de famílies. Els tallers d'aprenentage dirigits als infants i subvencionats per la Mútua van despertar una gran interès i curiositat entre tots aquells que es van acostar a l'estand.

urgències i assistència 24 hores

902 44 46 48

Si tens un amic... tens una experiència!

Unitat de l'Apnea del son