tauler de la Mutua

Actualitat

Mútua General de Catalunya i la Unió de Botiguers de Mataró sumaran esforços per potenciar el comerç de proximitat

Ambdues entitats signen un acord de col·laboració comercial per impulsar la seva presència al Maresme.

Mútua General de Catalunya presenta el seu projecte al col·lectiu mèdic de Lleida

L'acte forma part de la celebració de la jornada de portes obertes, per presentar la nova oficina a la ciutat. Amb la voluntat de donar a conèixer les noves instal·lacions i els serveis que s'ofereixen als mutualistes, el passat dia 7 de juliol va tenir lloc un acte de presentació al que van assistir 31 representants del col·lectiu mèdic de les terres de Ponent, centres mèdics proveïdors i especialistes.

Assemblea General: Refermar la nostra identitat recorrent camins diferents i innovadors

El mes de juny es va celebrar l'Assemblea General presidida pel Dr. Bartomeu Vicens, president de l'entitat. A la taula l'acompanyaven el Sr. Daniel Redondo, director general, i el Sr. David Sánchez, director general adjunt.

A la Mútua General de Catalunya donem sang

La Mútua, en col·laboració amb el Banc de Sang, torna a fer campanya de donació de sang. Tothom que ho desitgi pot ser donant. L’extracció es farà, igual que l’any passat, al Centre Mèdic Mútua General de Catalunya, al carrer Tuset 5-11 de Barcelona, el proper 17 de juliol, des de les 9h fins a les 13h.

Recomanar les assegurances de la Mútua té premi “doble”

La Mútua agraeix la confiança dipositada en l'entitat premiant amb un pack Mútua Experiències als mutualistes que recomanen la Mútua i als nous assegurats que s'afilien com a resultat d'aquesta recomanació.

urgències i assistència 24 hores

902 44 46 48

Si tens un amic... tens una experiència!

Unitat de l'Apnea del son