tauler de la Mutua

Actualitat

El Club Tennis Vic i Mútua General de Catalunya compartiran sinergies

El sotsdirector general i Director Comercial de Mútua General de Catalunya, Guillermo Padrisa, va visitar el Club de Tennis Vic, el 18 de maig passat, acompanyat de la cap d'Oficina de Vic, Carme Casellas per tal d'impulsar la signatura de l'acord de col·laboració entre ambdues entitats, fortament arrelades a la comarca d'Osona.

Mútua General de Catalunya, mitjançant la Fundació, per primera vegada a “Girona, Temps de Flors”

Els origamis de la Fundació Mútua General de Catalunya volaran, dels dies 7 al 15 de maig a la 61a edició de “Girona, Temps de Flors”, l’exposició floral que s’ha convertit en un esdeveniment reconegut i aplaudit arreu del món. Al costat de la capella Sant Nicolau, a la galeria Riera (c/ Galligants, 6) la Fundació farà una exposició del projecte solidari "1 origami 1 euro", sota el lema “Temps de flors, temps de solidaritat”.

Tornen els concerts de Simfonova patrocinats per la Mútua General de Catalunya

Atès l'èxit de l'any passat i la gran acollida que van tenir els concerts de Simfonova "Nomès per a uns quants?", conduits per en Marcel Gorgori, aquest mes de maig reprenem aquesta gran iniciativa convidant als mutualistes de Figueres. La propera cita de Simfonova serà el 6 de maig al Teatre Municipal del Jardí. L'any passat molts mutualistes i col·laboradors nostres van poder gaudir de l'espectacle operístic a Vic, Reus, Girona, Tarragona i Barcelona.

Estem "inundant" les pistes de pàdel de Catalunya amb la marca Mútua

Sant Antoni de Vilamajor, Granollers, Cardedeu, Les Franqueses, Blanes, Tarragona són algunes de les poblacions en les que la nostra marca està present a les pistes de pàdel. La nostra voluntat és patrocinar campionats d'aquest esport, que tants adeptes està aconseguint, associant la nostra marca als valors que promou, com l'esforç, la salut, la constància o la cooperació.

La Mútua participa a Igualada al projecte "UEA Inquieta"

"UEA Inquieta" neix de la Unió Empresarial de l’Anoia (amb la que la Mútua té un acord de col·laboració) amb la voluntat de donar visibilitat i posicionar la dona empresària, directiva i/o professional en l’entorn econòmic, dotant-la d’eines per a la millora professional i personal i promovent el creixement i desenvolupament de la dona dins la nostra societat.

urgències i assistència 24 hores

902 44 46 48

Si tens un amic... tens una experiència!

Unitat de l'Apnea del son