Avantatges als centres propis

MGC Centre Mèdic

MGC Centre Mèdic ofereix la comoditat de trobar en un mateix espai una gran varietat d’especialitats mèdiques, un servei d’assistència mèdica immediata sense cita prèvia i una unitat de medicina preventiva que potencia, decididament, la prevenció de la salut.

Compta amb un equipament mèdic d’última generació i amb un equip de metges i professionals sanitaris altament qualificat. Ofereix un ampli ventall de serveis i especialitats, que es van ampliant i millorant per a completar una oferta assistencial de màxima qualitat que doni cobertura a les necessitats mèdiques fonamentals dels mutulistes.

Oficina central

C/Tuset 5-11, 08006 Barcelona
93 414 36 00
centremedic@mgc.es
centremedic.mgc.es/benvinguts/

Horari: de 9h a 18h, de dilluns a dijous, i de 9 a 15 h, els divendres (excepte festius).

 

Clínica Belodonte

La Mútua li ofereix el servei d’odontologia a preus especials, amb un important estalvi respecte els preus del mercat, per a les prestacions no cobertes per la seva assegurança de salut.

El servei d’odontologia s’ofereix a la Clínica Belodonte, centre recomanat per MGC Mútua, que compta amb les últimes novetats tecnològiques i les instal·lacions més modernes, a més d’un quadre d’especialistes altament qualificat. Tot això, per tal d’oferir uns tractaments de qualitat inqüestionable i la seguretat que només poden garantir els millors professionals.

València 211, baixos. 08007
93 452 45 45
belodonte@belodonte.es
www.belodonte.es

Urgències odontològiques 24 h
617 46 50 45