subcontent-page

El mutualista pot demanar una orientació de caràcter legal del nostre departament jurídic en casos de mort o invalidesa, com ara la presentació de reclamacions a la Seguretat Social, la sol·licitud de pensions, el reconeixement administratiu d'invalideses, les reclamacions a tercers per danys corporals i, en general, la realització de tràmits relacionats amb la defunció de familiars.

No dubti a trucar-nos per concertar una visita d'orientació i assessorament. Si el plantejament de la qüestió demana un tractament més exhaustiu (requereix el tràmit d'un procediment judicial o administratiu), des de la Mútua el posarem en contacte amb despatxos professionals externs d'acreditada experiència i contrastada professionalitat, que li oferiran unes condicions especials pel fet de ser mutualista.

El Departament d'Assessoria Jurídica efectuarà un seguiment permanent dels expedients tramitats i vetllarà per la seva correcta evolució. Per totes les qüestions relacionades amb aquest nou servei, pot contactar amb l'Assessoria Jurídica de la Mútua al telèfon 93 414 36 00.