Atenció al mutualista

A la Mútua General de Catalunya som plenament conscients de la importància d'atendre les necessitats dels nostres mutualistes de forma àgil i eficaç. Per això, el nostre Servei d'Atenció al Mutualista va més enllà de la mera recepció i tramitació de consultes i sol·licituds. A la Mútua General de Catalunya treballem per a identificar i resoldre les necessitats dels nostres mutualistes de forma personalitzada i proactiva.

Assegurança d'Assistència en viatge

La Mútua, com a complement de moltes de les seves assegurances, li ofereix la millor assistència per a que pugui gaudir plenament dels seus viatges.

Club IM Mútua

Mútua General de Catalunya i IM CLINIC Ivan Mañero s’uneixen per crear un club exclusiu. Situat a Sant Cugat del Vallès, IM CLINIC és el centre més innovador especialitzat en tractaments de cirurgia plàstica d’Europa.

Assistència jurídica

La Mútua ofereix, en cas de mort o invalidesa, orientació legal gratuïta i, si s'escau, assistència jurídica de primer nivell en condicions molt especials.

Recomanar la Mútua té premi

Recomanar les assegurances de salut de la Mútua té premi!

Conservació de cèl·lules mare del cordó umblical

Mútua General de Catalunya ofereix la possibilitat de contractar a preus especials aquest servei d'extracció de les cèl·lules mare del cordó umbilical del nadó en el moment del part i la seva posterior crioconservació en laboratori.
 

Complement Sport

Si ets esportista o practiques esport, pots ampliar la teva assegurança de salut amb cobertures de medicina esportiva, sense cost.