Actualitat Mútua

Tots els recursos assistencials d’MGC Mútua, a la butxaca

Els dispositius mòbils ens acompanyen a tot arreu i ens proporcionen solucions tecnològiques per a moltes feines quotidianes. MGC Mútua Salut és una app per a Android i iOS, dissenyada per facilitar-te l’accés a tots els recursos assistencials de la Mútua, siguis on siguis i sempre que ho necessitis.

Quan tens una urgència mèdica

  • Accés directe al telèfon d’urgències mèdiques les 24 h.
  • Diagnòstic ràpid en línia, que interpreta els teus símptomes gràcies a la intel·ligència artificial i t’orienta en els passos que cal seguir.

Quan vols tenir cura de la teva salut

  • Activa La meva salut per fer-te una avaluació i seguiment de la salut a partir de qüestionaris mèdics i de les dades de dispositius connectats al mòbil o introduïdes manualment. Un semàfor t’indica clarament l’estat de salut amb la informació actualitzada.
  • Accedeix al Metge tutor, i un metge t’acompanyarà al dispositiu per assessorar-te i ajudar-te en els teus objectius saludables. Hi tindràs accés sempre que et convingui, mitjançant el xat, i també hi pots demanar hora per a una visita presencial o per a un videoxat.

Quan necessites assistència mèdica

  • Serveis de teleassistència mèdica, pediàtrica i psicològica.
  • Videoconsulta amb metges de família i especialistes.
  • Consulta del quadre mèdic que inclou la teva assegurança, amb cerques per proximitat gràcies a la geolocalització del mòbil.

La targeta d’MGC Mútua sempre disponible al mòbil

  • Presentar la targeta d’MGC Mútua és un requisit indispensable per gaudir de les prestacions de la teva assegurança de salut, ja que ens identifica com a mutualistes i permet al prestador del servei validar la transacció al moment. Si has oblidat la targeta a casa o no la trobes, caldrà contactar amb Atenció al Mutualista per sol·licitar una acreditació provisional.
  • Per solucionar aquest inconvenient, a l’app MGC Mútua Salut hem actualitzat la targeta virtual amb un codi que permet realitzar aquesta validació, sense necessitat de presentar la targeta física.
  • Si accedeixes a “Tràmits i gestions” > “Targeta virtual” es mostra la targeta amb el teu número de mutualista i un codi temporal que t’identifica de manera segura.
  • Presenta aquest codi a la clínica o prestador del servei en el moment que necessitin “passar la targeta” i podran realitzar la transacció introduint el codi al mateix datàfon.
  • Important: Consulta amb el teu centre mèdic si ja disposen d’aquesta funcionalitat, ja que la tecnologia s’està implementant de forma progressiva per part dels diferents proveïdors.

A més, disposes de serveis com l’agenda, la història clínica digital o la gestió d’autoritzacions mitjançant la càmera del mòbil. Contínuament afegim noves funcionalitats a l’app per a fer-la realment útil als mutualistes. No dubtis a fer-nos arribar suggeriments i propostes.

També pots mirar els vídeos tutorials que hem preparat per explicar en detall algunes de les característiques i funcionament de l’app:
https://vimeo.com/showcase/appmgc-ca

L’app està disponible per a Android i IOS. Descarrega-la!