Actualitat Mútua

Tots els recursos assistencials d’MGC Mútua, a la butxaca

Els dispositius mòbils ens acompanyen a tot arreu i ens proporcionen solucions tecnològiques per a moltes feines quotidianes. MGC Mútua Salut és una nova app per a Android i iOS, dissenyada per facilitar-te l’accés a tots els recursos assistencials de la Mútua, siguis on siguis i sempre que ho necessitis.

Quan tens una urgència mèdica

  • Accés directe al telèfon d’urgències mèdiques les 24 h.
  • Diagnòstic ràpid en línia, que interpreta els teus símptomes gràcies a la intel·ligència artificial i t’orienta en els passos que cal seguir.

Quan vols tenir cura de la teva salut

  • Activa La meva salut per fer-te una avaluació i seguiment de la salut a partir de qüestionaris mèdics i de les dades de dispositius connectats al mòbil o introduïdes manualment. Un semàfor t’indica clarament l’estat de salut amb la informació actualitzada.
  • Accedeix al Metge tutor, i un metge t’acompanyarà al dispositiu per assessorar-te i ajudar-te en els teus objectius saludables. Hi tindràs accés sempre que et convingui, mitjançant el xat, i també hi pots demanar hora per a una visita presencial o per a un videoxat.

Quan necessites assistència mèdica

  • Serveis de teleassistència mèdica, pediàtrica i psicològica.
  • Videoconsulta amb metges de família i especialistes.
  • Consulta del quadre mèdic que inclou la teva assegurança, amb cerques per proximitat gràcies a la geolocalització del mòbil.

A més, disposes de serveis com l’agenda, la història clínica digital o la gestió d’autoritzacions mitjançant la càmera del mòbil. Contínuament afegim noves funcionalitats a l’app per a fer-la realment útil als mutualistes. No dubtis a fer-nos arribar suggeriments i propostes.

L’app està disponible per a Android i IOS. Descarrega-la!