Actualitat Mútua

Teleconsulta mèdica i servei d’Urgències 24h d’MGC Mutua (619 818 555)

Tots els mutualistes amb una assegurança d’assistència sanitària disposen de servei de Teleconsulta Mèdica, en el qual s’han reforçat les àrees de Teleconsulta Pediàtrica i Teleconsulta Psicològica.

Si ets mutualista recorda que per a tots els serveis de teleconsulta, també el d’Urgències 24 h, ja no has d’utilitzar l’antic 902 sinó el 619 818 555. Si necessites un altre tipus d’informació sobre les teves cobertures et pots dirigir via mail a atm@mgc.es o trucant al 93 414 36 00.

Teleconsulta mèdica

Amb el servei  Mútua 24 h (619 818 555), un metge t’orientarà sobre qualsevol problema de salut i t’oferirà la solució més adequada, les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any, ja sigui coordinant l’enviament d’un metge a domicili o una ambulància, per a casos de gravetat, o atenent les consultes sobre qualsevol altre qüestió relacionada amb la salut (fàrmacs, vacunacions, primers auxilis, cobertures i quadre facultatiu…). Des del territori nacional o, si el mutualista té concertada alguna de les assegurances d’assistència sanitària de la Mútua, també des de l’estranger.

Telconsulta pediàtrica

Disponible 24 hores els 365 dies de l’any (619818 555). A més de orientar-te i oferir les solucions més adequades per fer front als casos més greus, donarà resposta a consultes sobre pediatria o puericultura.

Teleconsulta psicològica

T’orientarà per afrontar aquelles situacions que requereixen l’atenció d’un psicòleg, per trobar una resposta adequada a les teves inquietuds. S’ofereix de 7 h a 23 h, els 365 dies de l’any (619818 555).

Videoconsulta mèdica i pediàtrica, disponible a l’app de MGC Mútua

Tens a la teva disposició el servei de videoconsulta mèdica, disponible a l’app d’MGC Mútua. Des de casa, quan tu vulguis i amb el dispositiu mòbil.

  • Programa la teva cita amb el metge de l’especialitat que necessitis.
  • Demana que un metge et digui directament i t’orienti sobre qualsevol aspecte relacionat amb la teva salut.
  • Consulta el teu calendari de visites, gestiona amb comoditat les teves consultes programades.
  • Fes arribar al metge fotografies i informes mèdics perquè valori el teu estat actual de salut.
  • Servei de consulta en línia del quadre mèdic de la teva assegurança, amb la gestió de favorits, on podràs guardar els metges que t’interessin més i accedir directament quan ho necessitis. Actualment, la Mútua està treballant en l’ampliació del ventall de serveis de l’app disponibles per als mutualistes.

L’app està disponible a Android i IOS. Descarrega-la ara! Per a més informació contacta amb nosaltres a través del formulari o trucant al 93 414 36 00.