subcontent-page

Teleconsulta mèdica

Un metge l'orientarà sobre qualsevol problema de salut i li oferirà la solució més adient, les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any, ja sigui coordinant l'enviament d'un metge al domicili o una ambulància, per a casos de gravetat, o atenent les seves consultes sobre qualsevol altre tema relacionat amb la salut (fàrmacs, vacunacions, primers auxilis,...).

Teleconsulta pediàtrica

Aquest servei telefònic, disponible 24 hores els 365 dies de l'any, a més d'orientar-lo i oferir les solucions més adients davant dels casos més greus, donarà resposta a totes les seves consultes sobre pediatria i/o puericultura. Li permetrà, entre d'altres, assessorar-se sobre el tractament adequat en cas de refredat, gastroenteritis infantil, o qualsevol problema de salut. També podrà resoldre dubtes sobre la medicació dels nens o de les possibles afectacions de la mare en cas de lactància o fer consultes sobre alimentació infantil, entre d'altres.

Teleconsulta psicològica

Perquè del nostre estat emocional també en depèn la nostra salut general, a la Mútua li oferim també aquest servei, que té la finalitat d'orientar-lo davant d'aquelles situacions que requereixen l'atenció d'un psicòleg per tal de trobar una resposta adequada a les seves inquietuds. La Teleconsulta Psicològica està disponible per als nostres mutualistes de 7 h a 23 h, els 365 dies de l'any.

Truqui al 619 818 555 (+34 619 818 555) si truca des de l'estranger)