Actualitat Mútua, Sector assegurances

Per què contractar una assegurança d’estudis?

seguro de estudios

L’assegurança d’estudis és una modalitat dins de les assegurances de vida que garanteix la continuïtat dels estudis dels nostres fills en cas de mort dels progenitors. Què és exactament i quines cobertures ofereix?

El futur dels fills sempre entra dins de les principals preocupacions de tots els pares. Sabent que la vida és imprevisible i que pot canviar d’un moment a l’altre, quin pare o mare no ha pensat alguna vegada què passaria si els seus fills un dia no poguessin comptar amb ells?

La indemnització econòmica de les assegurances de vida i les diferents modalitats poden ser un suport fonamental en situacions imprevistes i una manera de protegir els éssers més estimats en cas de malaltia, invalidesa o mort de l’assegurat. Una d’aquestes modalitats és l’assegurança d’estudis, que garanteix una cosa tan important per al futur dels nostres fills com és la seva formació.

L’assegurança d’estudis

L’assegurança d’estudis és una modalitat de l’assegurança de vida que garanteix els estudis dels nostres fills.

Contractar una assegurança d’estudis ens ofereix la tranquil·litat que els nostres fills puguin continuar amb la seva formació acadèmica en el cas de la mort dels progenitors, de manera que els menors no hagin d’abandonar el centre en el qual estan matriculats perquè no es pot fer front als pagaments. La pòlissa cobrirà les seves despeses acadèmiques fins que finalitzin els estudis per als quals ha estat contractada l’assegurança.

Si la teva assegurança de vida no inclou cap clàusula que cobreixi aquesta situació, contractar una assegurança d’estudis és una bona opció, sobretot si els teus fills estan estudiant en un col·legi privat, en què les mensualitats no solen ser econòmiques, i hi ha altres despeses derivades, com ara els uniformes, el material escolar, el servei de menjador i de transport. O si els nostres fills estan a la universitat o cursant un màster, ja que les matrícules solen suposar un gran desemborsament econòmic, sobretot si el centre és privat, i també s’han de fer front a despeses de material, llibres i transport, entre d’altres.

Si algun dia faltem, podem tenir la tranquil·litat que l’assegurança d’estudis es farà càrrec de les despeses de la seva formació.

seguro estudios

L’assegurança A-V Renda Estudis de la Mútua General de Catalunya està pensada per als qui protegir el futur dels fills és prioritari

Cada any més nens i nenes dels que ens pensem queden orfes de pare i/o mare, o aquests queden invàlids. El cost dels seus estudis, des de P3 fins a 2n de batxillerat, pot arribar als 40.000 €.

A-V Renda Estudis ofereix:

  • Una renda mensual per fer front als estudis o als inicis professionals dels fills en cas de mort dels progenitors assegurats.
  • Garantia complementària opcional en forma de capital, en cas d’esdevenir-se una Invalidesa Permanent i Absoluta.

Sol·licita’n més informació enviant el formulari o trucant al telèfon 93 414 36 00.