Actualitat Mútua

Descobreix les playlists d’MGC Mútua a Spotify

Spotify és una eina perfecta per comunicar-nos emocionalment amb els mutualistes. És la plataforma de música en streaming amb més èxit, i per això hem pensat de crear les nostres pròpies llistes de reproducció personalitzades. És un servei de música totalment digital que ofereix als usuaris accés a qualsevol cançó que vulguin escoltar, i és el catàleg musical més gran del món, amb 35 milions de cançons. Actualment compta amb 356 milions d’usuaris actius!

La majoria dels usuaris passen una mitjana de 148 minuts al dia escoltant la seva música preferida. És per això que la plataforma s’ha convertit en un dels millors escenaris per promoure les marques. Per què no, doncs, promocionar la nostra marca i acostar-nos també als nostres mutualistes?

Hem creat el perfil MGC Mútua, en el qual podem crear playlists específiques per enriquir articles de l’Interès Mutu digital o bé crear qualsevol playlist segons les necessitats específiques d’un article.

Llistes de reproducció per a cada ocasió

A la Mútua estem creant les nostres llistes inspirant-nos en dates especials, com ara el dia del pare, Sant Valentí, el dia de la mare, el Blue Monday, etc. Estem fent també playlists específiques per complementar articles del blog Interès Mutu (com ara, per a anar a caminar) i també volem oferir llistes de cançons per a diferents estats d’ànim, per exemple per a l’arribada de la primavera, o sobre qualsevol altre motiu al qual pensem que sigui interessant de posar una mica de música.  

Un exemple d’aquesta idea és la llista dels 40 anys de la Mútua, que avui estrenem en primícia, amb què volem recuperar alguns dels grans èxits musicals dels darrers anys i que ens faran, de ben segur, esbossar un gran somriure. És una playlist amb les cançons que il·lustren la banda sonora de la vida de la nostra entitat, des del 1982 fins al 2022. Cançons que tothom coneixem perfectament i amb les quals també hem crescut.

Esperem que us agradi, que gaudiu d’aquesta nova proposta i que la compartiu amb els vostres amics i familiars!