Salut i medicina, Sector assegurances

Desavantatges de les assegurances de salut a baix preu

dona fent ganyotes amb les mansUna parella jove vol comprar un pis i s’informa d’una promoció d’habitatges, ubicats a una zona cèntrica, per comprar sobre plànol. La constructora els presenta l’àtic de la vuitena planta, que disposa de tres habitacions i gaudeix de molta llum. Tot per un preu molt ajustat, gairebé increïble. Compren emocionats pensant en el bon negoci que han tancat, però quan inicien el trasllat arriben les sorpreses. El pis es troba al carrer més concorregut i sorollós de la ciutat, com que no no hi ha ascensor han de pujar a peu fins l’últim pis i, un cop a dins, s’adonen que les habitacions són tant petites que amb prou feina hi col·locaran un llit i un armari junts. El que si és cert es que entra molta llum, però com a conseqüència dels múltiples forats que hi ha al sostre.

Aquesta situació esperpèntica i paròdica ens serveix per exemplificar el que està passant amb les polítiques de captació d’algunes companyies asseguradores, molt arriscades per al client i, freqüentment, vinculades exclusivament a un tema econòmic. La contractació d’una assegurança de salut hauria de comportar un exercici de reflexió que, sovint, no fem atrets pel preu que ens ofereixen. Les ofertes d’assegurances de salut a baix cost estan augmentant any rere any i les conseqüències de la seva contractació comencen a sorgir: manca de cobertures, limitacions de quadre facultatiu, increment abusiu de la quota un cop es perd la promoció i un llarg etcètera d’inconvenients. Sovint, ens adonem de la importància de gaudir d’una assegurança de qualitat quan més la necessitem. I llavors, ja és massa tard.

Davant una oferta llaminera cal obrir bé els ulls abans de decidir, analitzant i comparat què és el que ens estan proposant i quin benefici n’obtindrem.

Màxima cobertura

mosaic d'imatges de les cobertures

Les assegurances de salut de la Mútua garanteixen prestacions exclusives que altres companyies no ofereixen com, per exemple, la cobertura íntegra de la cirurgia dels defectes de la refracció, mitjançant Lasik, quan es superen les 5 diòptries per ull, o el dret a 2 intents d’inseminació artificial i 2 intents de fecundació in vitro o per ICSI per a parelles mutualistes que compleixin els requisits.

Per altra banda, en un tema tan delicat com és el càncer, que té una incidència cada cop major en la nostra societat, la mútua inclou en les seves assegurances de salut avenços en el tractament oncològic, en matèria de diagnòstic i tractament, per tal de donar la màxima cobertura als mutualistes quan més ho necessiten. No es tracta només de cobrir una contingència, també s’ha de fer de la manera més àmplia possible.

A més, podem dir que comptem amb la cobertura de pròtesis més completa del mercat, un quadre mèdic que contempla els centres i professionals de referència i amb una sèrie de serveis franquiciats (estètica, odontologia, medicines alternatives, etc.) que són el millor complement a les nostres assegurances de salut.

El convidem a que visiti la nostra plana especial per a ampliar la informació sobre les nostres cobertures i que pugui valorar per vostè mateix què ens diferencia de la resta de companyies.

Més informació: