Actualitat Mútua

Comunicat d’MGC Mútua sobre la gestió del Covid-19

La situació excepcional que estem vivint a nivell social i sanitari recomana que prenguem determinades mesures, igualment excepcionals.

Aquestes en són algunes:

  • Estem actualitzant el nostre pla de contingència de forma permanent, en funció de l’evolució de la situació.
  • Hem autoritzat i estem fomentant el teletreball entre els nostres col·laboradors i professionals que ocupen llocs susceptibles de teletreballar, intentant contribuir alhora, quan és possible, a facilitar la conciliació familiar davant el tancament de les escoles.
  • Hem augmentat les mesures d’higiene i neteja de les nostres seus.
  • Hem anul·lat les activitats de formació presencial.
  • Hem demanat als nostres treballadors fer un ús intensiu de la videoconferència i connectar-se als servidors de la Mútua de manera remota.

Tot i complir les recomanacions oficials de romandre als nostres domicilis i restringir els moviments, hem de tenir present que “la nostra raó de ser” és vetllar per la salut i el benestar dels nostres mutualistes i, per extensió, dels nostres equips i dels nostres proveïdors.

Fa dies que estem treballant per a què les mesures que ens veiem obligats a adoptar afectin mínimament els nostres mutualistes, per aquest motiu li demanem disculpes per endavant en el cas que es produís alguna mena de disfunció que el pogués perjudicar.

A MGC Mútua, com no pot ser d’altra manera i en justa correspondència a la confiança que vostès ens atorguen, ara també estem al seu costat, i hi seguirem estant.

A través de tots els nostres suports online podrà fer les gestions que necessiti:

–       www.mgc.es

–       https://oficinavirtual.mgc.es:7326/ca/index.php

A més, davant de qualsevol dubte o consulta, donada la situació d’excepcionalitat agrairem que, en la mesura que li sigui possible, contacti amb el servei de Atenció al Mutualista principalment via correu electrònic: atm@mgc.es.

Seguirem treballant per oferir-li els nostres serveis amb la màxima qualitat en el marc del context actual. Si hi ha canvis significatius en les mesures implementades, els hi comunicarem.

Entre tots, aplicant la responsabilitat individual en benefici de la salut col·lectiva, ens en sortirem. En aquest moment, aquesta és també la nostra prioritat.