Especial Covid-19

MGC Mútua segueix treballant davant la difícil situació en la que ens he vist immersos i per a la qual s’han pres les mesures necessàries per fer costat als nostres mutualistes, mantenint el nostre compromís amb la feina ben feta i oferint-los el millor servei.

Atenció al mutualista

El nostre equip atén personalment els teus dubtes i consultes, tant des de la nostra seu com des de la xarxa d’oficines.

Oficina Virtual

Tots els tràmits i gestions des de l’Oficina Virtual al web o a l’app, sense desplaçaments

Teleassistència mèdica i psicològica

Servei telefònic 24h, i videoconsulta mèdica amb l’app d’MGC

Preguntes freqüents

Els coronavirus són una extensa família de virus que poden causar malalties tant en animals com en éssers humans. El coronavirus que s’ha descobert més recentment provoca la malaltia infecciosa covid-19.

Els símptomes més comuns són febre, cansament i tos seca. Alguns pacients poden presentar malestar, congestió nasal, mal de coll o descomposició. Aquests símptomes solen ser lleus i apareixen de forma gradual. Algunes persones s’infecten però no desenvolupen cap símptoma. La majoria, es recuperen sense necessitat de realitzar cap tractament especial

Si els símptomes són lleus, t’has de quedar a casa i aïllar-te segons les recomanacions oficials.

Els mutualistes amb una assegurança de salut podeu contactar amb el servei de Teleconsulta Mèdica, davant qualsevol dubte sobre salut, i amb el servei d’Urgències 24 hores si es tracta d’un cas més greu, trucant al 619 818 555 .

També podeu concertar una videoconsulta amb un dels nostres metges especialistes a través de l’app de la Mútua.

L’assistència està garantida, sempre d’acord amb el protocol fixat per les autoritats sanitàries.

La gran majoria funcionen amb normalitat, però la disponibilitat dels centres no és  responsabilitat d’MGC Mútua, ja que la gestió de les visites i les proves és exclusiva de cadascun d’ells.

En cas de dubte, truca directament al centre desitjat per informar-te.

La xarxa d’oficines d’MGC Mútua està oberta al públic des del passat mes de juny, atenent amb normalitat tant de forma presencial com telefònica i on-line.

Hem posat en marxa totes les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries per a que tant el nostre personal com els nostres mutualistes puguin actuar amb tranquil·litat.

Notícies

Publiquem continuament al nostre blog articles i notícies d’interès al voltant de la crisis sanitària, amb totes les garanties

Ansiedad postconfinamiento
Salud y medicina

Nou signes que tens ansietat post-confinament

Per Revista Interès Mutu – 25/06/20

Actualitat Mútua

MGC Mútua reprèn la seva activitat habitual

Per Revista Interès Mutu – 28/05/20

Verano a salvo de la COVID-19
Salut i medicina

Un estiu diferent i a resguard de la COVID-19

Per Revista Interès Mutu – 16/03/20