Actualitat Mútua

Xavier Plana, director general adjunt d’MGC Mútua, membre d’honor del Col·legi d’Actuaris de Catalunya

El Col·legi d’Actuaris de Catalunya ha nomenat amb el títol de Membre d’Honor Xavier Plana, director general adjunt d’MGC Mútua, “per la seva personalitat professional pública rellevant i pels serveis prestats al Col·legi, així com els serveis prestats a la professió actuarial”. El nomenament va tenir lloc en el transcurs de l’Assemblea General celebrada el 30 de març passat a la seu del Col·legi a Foment del Treball a Barcelona.

Xavier Plana és membre del Col·legi d’Actuaris de Catalunya (CAC) des de l’any 1997. Ha ocupat diferents posicions directives a entitats financeres com ara a Caixa Tarragona, Estalvida i Caixa Girona, i a les consultores internacionals Willis Towers Watson i AV Group, consultora aquesta darrera que va fundar al 2010.

Ha format part de la Junta de Govern del CAC durant 12 anys, entre els anys 2001 i 2005 i entre els anys 2013 i 2021, com a Vicepresident entre els anys 2017 i 2021. En aquests 12 anys ha col·laborat intensament en les activitats del CAC, especialment en funciones relacionades amb les relacions internacionals del CAC, en l’impuls per a la posada en marxa de la Certificació CERA i del Codi de Bon Govern del CAC.