Actualitat Mútua

Una mútua singular

“La gran pregunta és si seràs capaç de donar un sí sincer a la teva aventura” Joseph Campbell.

Health

Gaudir de bona salut és font de benestar i felicitat i, quan la perdem o disminueix, la Mútua posa a disposició dels mutualistes tot el que és necessari, a més dels mitjans, els centres i la tecnologia imprescindible, per tal que el procés de curació sigui el millor.

Els mutualistes poden accedir pràcticament a tot tipus de prestacions que donen cobertura a diversos aspectes de la seva salut, incloent programes de medicina preventiva. Oferim les màximes prestacions amb la millor relació qualitat preu, fugint de les ofertes comercials que resten o limiten cobertures importants. A més, oferim un amplíssim quadre mèdic, sense restriccions de centres o equips mèdics de prestigi. No ho dic jo, en el darrer estudi publicat el gener pel Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, som considerats pel col·lectiu mèdic, un any més, com la entitat de caràcter mutualista més ben valorada de Catalunya.

A la Mútua estem orgullosos de tot el que fem i del que oferim, perquè sabem que l’assegurança de salut existeix per a complir la seva funció essencial: protegir la gent. La nostra gran aventura, com a Mútua, és dir sí a aquest compromís, un sí rotund, donant accés a tots els avenços mèdics i científics, així com a tots els serveis complementaris que han consolidat l’assegurança de la Mútua com la més completa del mercat.

La nostra voluntat, a més, és ser percebuda com una mútua diferent a les altres, que ofereixi un intangible de qualitat, no només per l’alt nivell de prestacions i cobertures, sinó per un tipus de servei que aporti un valor real i efectiu. Un exemple és l’èxit i l’acollida del nou concepte que hem instaurat a les nostres oficines, per les que han passat més de 6.000 persones en el darrer any; el que avala que és un autèntic espai de trobada i participació i demostra la clara voluntat de la Mútua de ser a prop del mutualista en tot moment, fins i tot quan, conceptualment, no necessitaria de la Mútua perquè el seu estat de salut no ho fa precís.

Tot això, probablement, és el que ens fa singulars i, si no els més grans, segurament sí els millors. I no ho dic jo…