Actualitat Mútua

Transformació amb vista a la seguretat

Toni Ayala, director d’Innovació de la Mútua General de Catalunya, parla de la “transició tecnològica de la Mútua cap al núvol híbrid” a l’article de Norberto Gallego, publicat al suplement de negocis “Diners” de La Vanguardia.

És una molt interessant reflexió del camí que ha decidit emprendre la Mútua a nivell tecnològic i de la seva adaptació a un nou model de relació amb els mutualistes.

«Que Mútua General de Catalunya sigui una entitat sense ànim de lucre no treu que hagi de ser competitiva en un sector, les assegurances de salut, que es caracteritza per un ús intensiu de les tecnologies de la informació.

És un sector, per cert, en que es fa notar la presència com a usuari d’una generació de nadius digitals que esperen un nou model de relació  amb el prestatari de serveis. Sobre aquesta doble premissa descriu Toni Ayala, director d’Innovació, la digitalització d’una entitat fundada el 1984 que té 80.000 socis mutualistes: “El focus en l’usuari no és un missatge, te l’has d’aplicar.” […] » Continuar llegint (pdf) La Vanguardia: “Transformació amb vista a la seguretat”