Actualitat Mútua

Tornen els concerts de Simfonova patrocinats per la Mútua General de Catalunya

Auditori_Mutua_036-reduidaAtès l’èxit de l’any passat i la gran acollida que van tenir els concerts de Simfonova “Nomès per a uns quants?”, conduits per en Marcel Gorgori, aquest mes de maig reprenem aquesta gran iniciativa convidant als mutualistes de Figueres. La propera cita de Simfonova serà el 6 de maig al Teatre Municipal del Jardí. L’any passat molts mutualistes i col·laboradors nostres van poder gaudir de l’espectacle operístic a Vic, Reus, Girona, Tarragona i Barcelona.

Simfonova està format per l’Orquestra Barcelona Filharmonia, amb el seu director Daniel Antolí al capdavant, el Cor Camerata Impromptu, el Cor Contrapunt i una part de l’Orfeó Manresà. Les veus solistes són les de la soprano Maribel Ortega, el tenor Josep Fadó, la soprano Sara Blanch i el baríton Xavier Aguilar, que fan viure les seves interpretacions al públic amb la mateixa intensitat que les viuen ells dalt de l’escenari. No es limiten només a cantar les seves àries, sinó que també les teatralitzen, amb gestos adequats, amb una gran intensitat i emoció.

Amb aquestes accions, la Mútua General de Catalunya posa de manifest els valors de l’entitat, com són la il·lusió, la complicitat, l’emoció…, i compartir amb els seus mutualistes, col·laboradors i convidats els bons moments de la vida, aportant-los experiències diferents, emocionants i úniques. Simfonova representa el que pretén transmetre la Mútua General de Catalunya: un producte bo i diferent, i “no només per a uns quants”.