Actualitat Mútua

Tornen els aniversaris i els tallers d’Aloha a les oficines de la Mútua General de Catalunya

espaimutua_estudiDesprés de les festes es reprèn l’activitat als Espais Mútua. Aquesta setmana han començat els tallers d’aprenentatge per als nens i nenes, així com els aniversaris per als fills dels mutualistes, a les oficines de la Mútua que disposen d’Espai Mútua. El 2015 es van celebrar 82 aniversaris, amb més de 2.050 assistents, entre nens i convidats, i es van impartir 118 tallers d’Aloha.

Aloha Mental Arithmetic és un mètode innovador que contribueix al desenvolupament mental dels nens i estimula les seves habilitats analítiques i creatives, alhora que complementa la perfecció el seu desenvolupament escolar. Els nens obtenen un benefici notable en el desenvolupament de la seva intel·ligència global i els beneficis i resultats s’aprecien en especial en el càlcul mental i la seva agilitat per realitzar-lo. Hem anat incrementant els tallers per als nens i nenes mutualistes a les oficines que hem inaugurat arreu de Catalunya.

En total són 18 les que ofereixen els tallers gratuïts als que, al llarg d’aquests darrers dos anys s’han apuntat un gran nombre d’infants (Barcelona, Sant Cugat, Sabadell, Granollers, Mataró, Igualada, Vic, Manresa, Vilanova, Girona, Figueres, Blanes, Palamós, Tarragona, Tortosa, Reus, Lleida i Palma de Mallorca).