Actualitat Mútua

Torna el Casal de Nadal d’ALOHA a l’Espai Mútua

Casal de Nadal de La Mútua

El casal de Nadal d’ALOHA Mental Arithmetic torna aquest any a l’Espai Mútua de Pedralbes Centre. Des del 27 de desembre fins al 5 de gener, de 9 a 14h, organitzem un munt d’activitats dirigides a nens i nenes d’entre 5 i 14 anys.

Aquest Nadal porta els teus fills al casal que la Mútua General de Catalunya organitza amb ALOHA Mental Arithmetic a l’Espai Mútua del centre comercial Pedralbes Centre.

A partir del 27 de desembre i fins al 5 de gener, en horari de 9 a 14h (permanències amb dinar fins a les 17h), els més petits s’ho passaran d’allò més bé jugant i aprenent.

Casal Nadal

Al programa d’activitats que hem preparat, els nens podran descobrir els seus superpoders i entrenar-los amb el mètode ALOHA, divertir-se amb un munt de jocs, fer manualitats i patinar a la pista de gel de Pedralbes Centre.

Si vols, pots deixar els teus fills a menjar i recollir-los a les 17h. Tenim uns fantàstics menús del restaurant El Celobert.

Casal de Nadal ALOHAALOHA Mental Arithmetic és un mètode innovador, avalat per la Societat Espanyola de Pedagogia, que promou el desenvolupament mental dels nens i n’estimula les habilitats analítiques i creatives, alhora que en complementa a la perfecció el desenvolupament escolar. Els nens obtenen un benefici notable en el desenvolupament de la seva intel·ligència global i els resultats s’aprecien, especialment, en el càlcul mental i en la seva agilitat per realitzar-lo.

Consulta preus i condicions al telèfon 93 114 23 34 o mitjançant el correu electrònic coordinacio.barcelona@alohaspain.com

*Cal fer reserva prèvia. Aforament limitat.