Actualitat Mútua

Simfonova i Mútua General de Catalunya posen dempeus el públic a l’Auditori de Barcelona

simfonova aditoribcn 1nov15

El concert operístic “Només per a uns quants?”, produït pel segell SIMFONOVA, i esponsoritzat per la Mútua General de Catalunya, aconsegueix posar dempeus un Auditori de Barcelona amb entrades exhaurides, amb un èxit espectacular i sense precedents. El concert, creat i magníficament conduït des de l’escenari pel periodista i comunicador Marcel Gorgori, va aconseguir commoure el públic, que omplia la sala de gom a gom, i arrencar més d’un quart d’hora de bravos i aplaudiments.

Més de 2.200 persones es van congregar a L’Auditori de Barcelona el diumenge 1 de novembre, per tal de gaudir de magnífiques àries d’òpera i peces simfòniques de primer nivell, en l’espectacle creat i dirigit per en Marcel Gorgori “Només per a uns quants?” Tal com ell ho defineix: “És una iniciativa que té la intenció de crear i presentar espectacles d’òpera i de música simfònica que satisfacin alhora l’interès dels grans aficionats, així com la curiositat dels que, potser sense ser-ne del tot encara, estan disposats a deixar-se guiar cap a un món d’emocions que no ha d’estar necessàriament reservat només a uns quants.”

Marcel Gorgori, molt conegut pels seus programes de divulgació dedicats al món de l’òpera (Nit d’Arts) i al món del vi (En clau de vi), emesos pel Canal 33, vol posar de manifest que l’òpera és a l’abast de tothom i afirma, convençut, i demostra que coneixem més òpera del que ens pensem i que comprendre-la i apreciar-la no està reservat a una minoria.

Auditori_Mutua_036L’òpera a la vida quotidiana

El projecte ens apropa a l’òpera i ens mostra que és un gènere que està molt present en la vida quotidiana, i no només a la televisió o al cinema. El públic assistent a aquest concert, que va poder reconèixer amb facilitat alguns passatges de grans clàssics de l’òpera com Carmen, Lohengrin, Turandot, Nabucco o La Traviata, al final del magnífic concert i dels “bisos” es va posar dempeus reiterades vegades i va aplaudir durant una llarguíssima estona. Marcel Gorgori va advertir que “al nostre concert escoltareu l’òpera que tots sentim, tal com s’ha d’escoltar perquè ens atrapi per sempre.”

SIMFONOVA està format per l’Orquestra Barcelona Filharmonia, amb el seu director Daniel Antolí al capdavant, el Cor Camerata Impromptu, el Cor Contrapunt i una part de l’Orfeó Manresà. Les veus solistes són les de la soprano Maribel Ortega, el tenor Josep Fadó, la soprano Sara Blanch i el baríton Xavier Aguilar, que fan viure les seves interpretacions al públic amb la mateixa intensitat que les viuen ells dalt de l’escenari. No es limiten només a cantar les seves àries, sinó que també les teatralitzen, amb gestos adequats, amb una gran intensitat i emoció.

Amb aquestes accions, la Mútua General de Catalunya posa de manifest els valors de  l’entitat, com són la il·lusió, la complicitat, l’emoció…, i compartir amb els seus mutualistes, col·laboradors i convidats els bons moments de la vida, aportant-los experiències diferents, emocionants i úniques. SIMFONOVA representa el que pretén transmetre la Mútua General de Catalunya: un producte bo i diferent, i “no només per a uns quants”.

La Mútua posa, així, un punt i seguit de luxe a aquesta magnífica aposta, amb el darrer concert a Barcelona, el qual, després d’haver estat present als millors teatres de Catalunya, ha assolit un èxit sense precedents. La Mútua General de Catalunya, com a espònsor principal de l’espectacle, i SIMFONOVA, volen agrair al públic de Barcelona aquesta extraordinària acollida. Gràcies a tots.