Salut i medicina, Sector assegurances

Sabies que la teva assegurança mèdica et cobreix l’assistència en viatge?

Cobertura de asistencia en viaje

Quan anem de viatge, a més del transport, l’allotjament i les activitats d’oci, també hem de tenir en compte els possibles contratemps i estar coberts, per exemple, si sorgeix algun problema de salut. L’assegurança mèdica està concebuda per garantir l’assistència sanitària i, per si no ho sabies, sovint les pòlisses cobreixen l’assistència a l’estranger.

La importància de disposar d’assistència mèdica quan viatgem

Tant si som a casa com si ens trobem de viatge, la salut és el més important i no estem mai exempts d’emmalaltir o de tenir algun accident. Segons l’UNESPA (l’Associació Empresarial de l’Assegurança) 7 de cada 10 peticions d’ajuda a l’assegurança durant un viatge es deuen a problemes de salut, per la qual cosa és important comptar amb assistència sanitària.

Què passa quan viatgem a l’estranger i ens sorgeix un problema de salut? La Targeta Sanitària Europea ofereix assistència als països de la Unió Europea i a Suïssa, però amb cobertures limitades. Fora d’aquest àmbit, si no tenim assegurança mèdica haurem de fer-nos càrrec de qualsevol consulta, tractament o intervenció. Depenent de la gravetat de la situació o del cost de la sanitat de cada país, pot suposar una despesa important per a la nostra butxaca, sobretot si necessitem hospitalització, un trasllat de centre o la repatriació.

Cobertura de asistencia en viaje

L’assistència mèdica en viatge

Encara que una opció per gaudir tranquils de les nostres vacances és contractar una assegurança de viatge, si tenim contractada una pòlissa mèdica hem de consultar si ens ofereix també assistència en viatge, perquè moltes assegurances mèdiques privades inclouen cobertura internacional, que ofereix assistència en pràcticament qualsevol part del món, cosa que ens pot suposar un gran estalvi.

La garantia d’assistència en viatge et protegeix d’imprevistos mèdics siguis on siguis, encara que els serveis i les condicions que s’ofereixen varien segons la pòlissa concreta i la companyia asseguradora. Aquestes condicions es troben recollides en les condicions generals de la pòlissa i solen incloure:

 • Assistència mèdica i sanitària en cas d’emergència o en cas d’accident o malaltia.
 • Despeses d’hospitalització, proves mèdiques i medicaments.
 • Transport i repatriació d’emergència en cas de malaltia, accident o mort.
 • Assistència jurídica.
 • Cobertures en cas de robatori o pèrdues d’equipatge.

Cobertura de asistencia en viaje

Mútua General de Catalunya t’ofereix una àmplia cobertura d’assistència en viatge

Pel sol fet de tenir concertada una assegurança d’assistència sanitària de la Mútua, disposes de la cobertura d’Assistència en Viatge, amb validesa a tot el món i a Espanya, a partir de 30 km de la teva residència habitual.

L’Assistència en Viatge de la Mútua General de Catalunya et garanteix:

 • Despeses d’assistència mèdica d’urgències (farmàcia inclosa) fins a 12.000,00 €
 • Despeses d’assistència odontològica d’urgències a l’estranger fins a 120,20 €.
 • Transport o repatriació sanitària en cas d’accident o malaltia.
 • Retorn anticipat en cas de mort d’un familiar o de sinistre al domicili.
 • Bitllet d’anada i tornada d’un familiar en cas d’hospitalització perllongada.
 • Recerca i transport d’equipatge en cas de robatori.
 • Avançament de fons a l’estranger en cas de robatori.
 • Defensa jurídica automobilística a l’estranger.

Com que una experiència real val més que mil paraules, pots conèixer la vivència d’una mutualista que va voler compartir amb nosaltres la seva experiència positiva després de necessitar assistència mèdica a l’estranger.

Sol·licita’ns informació i gaudeix dels teus viatges amb tota tranquil·litat!