Actualitat Mútua, Sector assegurances

Sabies que la teva assegurança mèdica et cobreix l’assistència en viatges internacionals?

assistencia en viatges internacionals

Quan anem de  viatge, a més del transport, l’allotjament i les activitats d’oci, també hem de tenir en compte els possibles contratemps i estar coberts, per exemple, si sorgeix algun problema de salut. L’assegurança mèdica està concebuda per a garantir l’assistència sanitària i, per si no ho sabies, amb freqüència les pòlisses cobreixen l’assistència a l’estranger. Vols saber tot sobre les assegurances de salut per a viatges internacionals? T’ho expliquem a continuació.

La importància de disposar d’assistència mèdica per a viatges internacional

Tant si som a casa com si ens trobem de viatge, la salut és el més important i no estem mai exempts d’emmalaltir o de tenir algun accident. Segons l’UNESPA (l’Associació Empresarial de l’Assegurança) 7 de cada 10 peticions d’ajuda a l’assegurança durant un viatge es deuen a problemes de salut, per la qual cosa és important comptar amb assistència sanitària per al teu viatge internacional.

No tinc una assegurança d’assistència de viatge a l’estranger: Què succeeix?

Què passa quan viatgem a l’estranger i ens sorgeix un problema de salut? La Targeta Sanitària Europea ofereix assistència als països de la Unió Europea i a Suïssa, però amb cobertures limitades. Fora d’aquest àmbit, si no tenim assegurança mèdica haurem de fer-nos càrrec de qualsevol consulta, tractament o intervenció. Depenent de la gravetat de la situació o del cost de la sanitat de cada país, pot suposar una despesa important per a la nostra butxaca, sobretot si necessitem hospitalització, un trasllat de centre o la repatriació.

Cobertura de assistencia en viatge

Avantatges d’una assegurança mèdica per a viatges internacionals a l’estranger

Si mai t’havies plantejat contractar aquest tipus d’assegurança, és el moment que coneguis quins són els avantatges de tenir una assegurança mèdica per a viatges internacionals a l’estranger. Es convertirà en la teva millor companyia per viatjar.

Tranquil·litat en qualsevol part del món

Cada país té les seves pròpies característiques, a més de les diferències que pugui haver-hi en la cultura de la població. Sumat a l’idioma, podem exposar-nos sense donar-nos compte a situacions que comportin un risc, i la conseqüència pot ser un accident o un problema de salut.

Si viatges amb aquesta mena d’assegurança, has de continuar prenent precaucions. Però si malgrat això sorgís algun imprevist, tindràs la tranquil·litat que la teva assegurança mèdica d’assistència en viatges serà allí per a cuidar de tu.

Majors cobertures de viatge

A diferència de les assegurances tradicionals, una assegurança mèdica amb assistència en els viatges internacionals t’ofereix una major amplitud de cobertures. A més de les prescripcions mèdiques o l’atenció hospitalària, també tindràs inclosos el trasllat o la interrupció del teu viatge. En algunes pòlisses també es cobreix la pèrdua de l’equipatge i s’ofereix assistència amb els tràmits si s’han extraviat objectes personals.

Repatriació i retorn

Viatjar és una experiència inoblidable, però com tot, no està exempta de riscos i per això, tota precaució és poca. No obstant això, els accidents no tenen per què succeir-nos a nosaltres mentre viatgem, sinó que també poden tenir lloc a casa.

Amb l’assistència en viatges internacionals tindràs coberta la repatriació en els casos d’emergència, malaltia o defunció, però també el retorn abans de la data estipulada si mor un familiar o es produeix algun sinistre en la llar.

L’assistència mèdica en viatges a l’extranger

Encara que una opció per gaudir tranquils de les nostres vacances és contractar una assegurança de viatge al extranger, si tenim contractada una pòlissa mèdica hem de consultar si ens ofereix també assistència en viatge, perquè moltes assegurances mèdiques privades inclouen cobertura internacional, que ofereix assistència en pràcticament qualsevol part del món, cosa que ens pot suposar un gran estalvi.

La garantia d’assistència en viatge et protegeix d’imprevistos mèdics siguis on siguis, encara que els serveis i les condicions que s’ofereixen varien segons la pòlissa concreta i la companyia asseguradora. Aquestes condicions es troben recollides en les condicions generals de la pòlissa i solen incloure:

  • Assistència mèdica i sanitària en cas d’emergència o en cas d’accident o malaltia.
  • Despeses d’hospitalització, proves mèdiques i medicaments.
  • Transport i repatriació d’emergència en cas de malaltia, accident o mort.
  • Assistència jurídica.
  • Cobertures en cas de robatori o pèrdues d’equipatge.

Cobertura de asistencia en viaje

Mútua General de Catalunya t’ofereix una àmplia cobertura d’assistència en viatges a l’extranger

Pel sol fet de tenir concertada una assegurança d’assistència sanitària de la Mútua, disposes de la cobertura d’Assistència en Viatge, amb validesa a tot el món i a Espanya, a partir de 30 km de la teva residència habitual.

L’Assistència en Viatge de la Mútua General de Catalunya et garanteix:

  • Despeses d’assistència mèdica d’urgències (farmàcia inclosa) fins a 12.000,00 €
  • Despeses d’assistència odontològica d’urgències a l’estranger fins a 120,20 €.
  • Transport o repatriació sanitària en cas d’accident o malaltia.
  • Retorn anticipat en cas de mort d’un familiar o de sinistre al domicili.
  • Bitllet d’anada i tornada d’un familiar en cas d’hospitalització perllongada.
  • Recerca i transport d’equipatge en cas de robatori.
  • Avançament de fons a l’estranger en cas de robatori.
  • Defensa jurídica automobilística a l’estranger.

Com que una experiència real val més que mil paraules, pots conèixer la vivència d’una mutualista que va voler compartir amb nosaltres la seva experiència positiva després de necessitar assistència mèdica a l’estranger.

Sol·licita’ns informació i gaudeix dels teus viatges amb tota tranquil·litat!