Actualitat Mútua

Revista “Interès Mutu” de juliol: “Al teu costat, ara i sempre”

La nova edició de la revista “Interès Mutu” ja està disponible per a tots els nostres mutualistes. Pots consultar-la en línia o descarrega-te-la al dispositiu des de l’oficina virtual.

El mes de desembre publiquem una nova edició de la revista corporativa d’MGC Mútua, Interès Mutu. A més de l’edició en paper que reben els nostres mutualistes, aquells que ho desitgin també poden consultar la revista i descarregar-se-la en format PDF al dispositiu des de l’oficina virtual.

L’Interès Mutu pretén oferir sempre continguts de qualitat: articles de salut i medicina elaborats i/o supervisats per metges i articles d’actualitat, d’opinió i d’anàlisi, amb un tractament de la informació amè, original i rigorós.

Tal com diem a la editorial: “La nostra prioritat és assegurar la salut de les persones i la continuïtat de la nostra activitat. En aquest difícil període que hem viscut, moltes empreses —la nostra també— van fer en pocs dies el que en condicions normals hagués durat mesos. Hem deixat enrere uns mesos en què no s’havien de donar gaires voltes al que era essencial: l’essencial era la vida. Ara, en aquesta fase en la que estem, d’una certa “normalitat” que s’aproxima una mica més a la situació que teníem abans de la irrupció de la pandèmia, no hem d’oblidar, però, el què continua sent essencial i, per descomptat, no hem d’abaixar la guàrdia. Ara toca, més que mai, demostrar una gran responsabilitat, individual i col·lectiva, i una enorme dosi de solidaritat i empatia.”

Els convidem a llegir la revista que en l’edició d’aquest semestre inclou els següents temes:

  • Editorial: “No abaixem la guàrdia”
  • Actualitat: “La Fundació MGC contribueix a frenar la transmissió del coronavirus”
  • Actualitat: “Un Sant Jordi especial”
  • Entrevista: Dr. Bonaventura Clotet
  • Novetats: “Les Càpsules de Salut un èxit a les xarxes socials”
  • Salut a prop: “Consells per tenir cura de la salut a l’estiu”
  • Píndola de Salut: “Melanoma, detecció i prevenció dl càncer de pell”

Són 20 pàgines impregnades de l’esforç, la il·lusió i el compromís que conforma la nostra filosofia i que també pots descarregar al teu dispositiu per consultar on vulguis amb total comoditat. Accedeix ara a la revista Interès Mutu des de l’oficina virtual.