Actualitat Mútua, Sector assegurances

Presumir de mútua

“S’ens ha oblidat ser amables amb els altres.” VICTOR KÜPPERS

Editorial publicada al darrer número de la revista per als mutualistes de la Mútua General de Catalunya .

presumim revistaLa forma de relacionar-nos entre nosaltres, amb els nostres col·laboradors i amb els mutualistes és el tret distintiu de la Mútua General de Catalunya. La nostra actitud impulsa el creixement i ajuda a la innovació.

“Presumir” de la Mútua podria semblar falta d’humilitat, però en el sentit en que ho visc i ho voldria expressar s’ajusta més a un sentiment de satisfacció i a un sanissim i molt saludable orgull de pertinença. Honestament, crec que tenim molts arguments per presumir.

Som la segona asseguradora millor valorada pels metges segons el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. Tenim vigents i actius més de 100 acords amb col·legis professionals, mutualitats, associacions, clubs esportius i escoles, que ens han escollit per oferir les nostres assegurances als seus membres. Són molts els col·lectius professionals de rellevància que confien en nosaltres i, concretament, ho fan molts professionals de la salut (metges, infermers, farmacèutics…). Sens dubte, ha de ser per alguna raó de pes.

Estem adoptant polítiques innovadores pel que fa al la nostra manera d’interactuar amb els mutualistes i d’estar més aprop d’ells. Una proximitat real que es reflecteix en múltiples activitats als “Espai Mútua” a les oficines de l’entitat. Son espais destinats a tots els assegurats i també a la ciutadania, amb els que hem aconseguit deixar enrere el concepte d’oficina tradicional per esdevenir llocs de trobada i de participació.
Aquesta proximitat també es concreta en les visites que fem als mutualistes hospitalitzats per tal d’interessar-nos per ells i en fer-los costat fins l’extrem d’atendre les petites necessitats que tinguin en aquells moments.

“És temps de re-inventar l’experiència del client”, que diria un guru del màrqueting. A la qual cosa jo afegiria: “És temps d’aportar un valor afegit innegable, real i tangible, complementari a l’excel·lent oferta asseguradora de la Mútua!”

En definitiva, per a nosaltres la manera de treballar és una qüestió d’actitud especial davant el què fem i el com ho fem. Una “actitud Mútua”, en el sentit de pròpia i molt nostra, resultat d’una filosofia i una cultura diferents. I també en el sentit de reciprocitat, ja que si ho fem bé, s’ens valora i se’ns agraeix; i quan s’ens reconeix el que fem, ens esforcem encara més per no defraudar la confiança, tot tancant un cercle virtuós.
Els convido a llegir la revista i “presumeixo” -estic gairebé convençut- que gaudiran amb la seva lectura.