Actualitat Mútua

Participa al concurs literari d’MGC Mútua “Un Sant Jordi especial”

Aquesta propera diada de Sant Jordi es veurà impactada per la situació d’excepcionalitat per la crisi sanitària del Covid-19, que ens obliga a estar a casa per evitar la seva propagació.

A la Mútua hem dissenyat un concurs per combatre aquesta situació d’una manera creativa i diferent, i per això, volem animar a tots els mutualistes que ho desitgin a compatir amb nosaltres els seus sentiments i participar en el primer concurs literari Sant Jordi MGC Mútua “Un Sant Jordi especial”.

Hem dissenyat aquest certamen amb l’objectiu de promoure la creació literària en llengua catalana i castellana entre els nostres mutualistes, mitjançant la producció de poemes i relats breus que donin sortida a les diferents emocions que ens genera aquesta situació tan delicada que estem vivint.

Així mateix, volem celebrar la festivitat d’aquest Sant Jordi tan especial premiant amb un petit obsequi als guanyadors/es i, també, publicant les obres guanyadores al nostre web i a la nostra revista Interès Mutu, així com als nostres perfils a xarxes socials, a Facebook i Twitter (@mgcmutua)

Poden participar tots els mutualistes que ho desitgin i vulguin expressar els seus sentiments en forma de poema o relat breu (de un màxim de 1000 paraules), en català o en castellà, el tema del qual ha de fer referència a la situació actual de crisis sanitària del Covid-19.

El termini de lliurament dels textos és el proper dissabte 11 d’abril i s’hauran d’enviar per correu electrònic a l’adreça marketing@mgc.es, en el que ha de constar el títol de l’obra, nom de l’autor/a, telèfon de contacte i categoria en la que participa:

  • Grup A- Infantil: de 6 a 11 anys
  • Grup B – Juvenil: de 12 a 14 anys
  • Grup C – Juvenil: de 15 a 18 anys
  • Grup D: Majors de 18 anys

El dia 23 d’abril de 2020 es comunicarà la resolució́ del concurs i el lliurament dels premis tindrà lloc a la seu de la Mútua i a les diferents oficines arreu del territori en quan la situació ho permeti. A banda del premi, es lliurarà un diploma acreditatiu per als guanyadors/es i els tres finalistes de cada categoria.

Animeu-vos!