Actualitat Mútua

Obrim nous espais

Hem donat el tret de sortida a l’Espai Mútua, un nou servei que abraça múltiples activitats pensades, exclusivament, per als nostres mutualistes: Espai Mútua Negocis, Espai Mútua Aniversaris i Espai Mútua Estudi.

Espai Mútua EstudiLa motivació per crear aquest nou concepte d’oficines entra dins la filosofia de la Mútua General de Catalunya d’actuar en benefici exclusiu dels seus socis. En aquest sentit, i perquè la Mútua és conscient que vivim moments complicats, les instal·lacions de les oficines de l’entitat es posen a disposició dels socis amb la voluntat de fer real i palpable el base line de la Mútua “La nostra raó de ser ets tu”.

Per a la Mútua aquest lema implica que sempre, en els bons moments, però sobretot en moments de dificultat, tots ens hem d’ajudar mútuament i s’ha de fer tangible per als mutualistes amb serveis innovadors que li aportin un valor real a la seva vida diària.

Article al Diari de GironaPer aquest motiu, al llarg dels darrers mesos d’enguany i del primer trimestre de 2014, renovarem i dotarem de l’equipament necessari i dels serveis que requereixen el nous espais a totes les oficines de la Mútua. A més, canviarem la ubicació d’algunes per tal d’apropar-nos als socis i també n’inaugurarem de noves.

Una iniciativa diferent

Ja hem implantat aquest nou concepte de servei a l’oficina de Girona. Properament farem al mateix a Igualada i ja tenim emplaçament per a una nova oficina a Sant Cugat, que confiem poder inaugurar en breu.

Amb Espai Mútua, una iniciativa diferent i allunyada del que se li pressuposa a una entitat asseguradora especialitzada en salut, es pretén donar un tracte preferencial i exclusiu als mutualistes, estar al seu costat i oferir-los quelcom útil i pràctic per al seu dia a dia en un entorn agradable.