Actualitat Mútua

Nova “Píndola de Salut” de la Mútua General de Catalunya

capsula insomnioLa nova newsletter per als mutualistes incorpora vídeos divulgatius, que donen resposta a temes de salut i medicina que preocupen a la societat. De fet, les temàtiques s’han escollit en funció de les demandes d’informació més freqüents com, per exemple, l’insomni, els roncs, les palpitacions, el colesterol, la febre en els nens i molts altres.

Aquests vídeos o “càpsules de salut” volen donar prioritat a la informació divulgativa sobre salut, tal com fem en la nostra publicació en paper i online, l’”Interès Mutu” i donen veu als metges del Centre Mèdic Mútua General de Catalunya, que ens parlen sobre el tema en qüestió des de l’òptica de la prevenció, amb sentit pràctic, llenguatge clar i brevetat.

D’aquí el nom “càpsula de salut”, perquè és com un petit comprimit, immediat i efectiu, i una forma original de tractar la informació, el que ens permet diferenciar-nos de la gran quantitat de butlletins que omplen a diari els nostres correus electrònics.

Els mutualistes rebran mensualment el butlletí que inclourà, a més, informació d’interès sobre les novetats en cobertures, serveis i avantatges de la Mútua, així com les darreres notícies de l’entitat.Les “càpsules de salut”, a més, es poden consultar a YouTube i Vimeo o seguint-nos a Facebook i a Twitter.

Si és vostè mutualista i encara no rep la “Píndola de Salut” no esperi més. Entri a l’oficina virtual i actualitzi la seva adreça de correu electrònic.