Actualitat Mútua

Nova oficina de la Mútua General de Catalunya a Terrassa

La nova oficina de la Mútua General de Catalunya a Terrassa, situada ara a la Plaça del Progrés, 11-12, es va inaugurar el passat 4 de maig amb una jornada de portes obertes a la que van assistir representants d’entitats, associacions, clubs esportius i membres de l’ajuntament, així com mutualistes i veïns, que van poder conèixer les noves instal·lacions i els diferents serveis i activitats que s’ofereixen.

A l”acte, que va estar presidit pel sotsdirector general de la Mútua, Guillermo Padrisa, van participar Jordi Ballart, alcalde de Terrassa, Miquel Sàmper, 2n tinent d’alcalde de Desenvolupament Econòmic, Indústria i Ocupació i Maruja Rambla, Regidora de Salut. Tots tres van felicitar la Mútua pel seu projecte, ampliar l’oferta i enriquir la xarxa laboral del territori i li van augurar èxits futurs a la ciutat. En acabar, tots els presents van brindar amb una copa de cava.

La nova oficina de la Mútua General de Catalunya disposa del servei Espai Mútua, que incorpora l’Espai Mútua Estudio, Espai Mútua Aniversaris, l’Espai Mútua Negocis i l’Espai Mútua Salut. L’objectiu de les noves instal·lacions és estar aprop dels mutualistes de la zona d’influència i ser un punt de trobada, esdevenint un espai viu i de participació.