Actualitat Mútua

Nou cicle de “Xerrades Saludables” a les oficines de la Mútua General de Catalunya

xerrada Girona salut abril15La Mútua General de Catalunya, en el seu afany d’augmentar i millorar els serveis, ofereix un nou cicle de “xerrades saludables” a l’espai mútua salut obertes a tota la ciutadania. A partir del 28 d’abril, a la Mútua organitzem xerrades sobre temes de salut i medicina conduïdes per professionals de prestigi, i on pretenem que els assistents puguin informar-se i resoldre els seus dubtes.

La prevenció cardiovascular en la gent jove, tractaments per deixar de fumar, la diabetis, fer esport amb seguretat, el diagnòstic precoç ocular, els nous reptes de la medicina per viure més i millor, eines psicològiques per a la vida quotidiana, la gestió del comportament en l’adolescència i un llarg etcètera, són alguns dels temes que es tractaran a les diferents xerrades a les diverses oficines de la Mútua.

L’espai mútua salut permet als mutualistes, i a la societat en general, participar sense cap cost en diferents activitats destinades a divulgar i fomentar hàbits de vida saludables com, per exemple, xerrades sobre salut impartides per professionals de la salut o tallers de millora per a petits i grans.

Les activitats que es realitzen a l’espai mútua salut es personalitzen per a cada oficina i atenen a les necessitats de cada territori. En l’actualitat, estem duent a terme a la majoria de les nostres oficines les “xerrades saludables”, conferències sobre salut impartides per metges i professionals de la salut experts en les seves especialitats.

Podeu consultar el programa aquí. Horari de les xerrades de 19:00h a 20:30h