Actualitat Mútua

Neix el Club IM Mútua – Ivan Mañero

ivan mañeroMútua General de Catalunya i IM CLINIC Ivan Mañero s’uneixen per crear un club exclusiu. Situat a Sant Cugat del Vallès, IM CLINIC és el centre més innovador especialitzat en tractaments de cirurgia plàstica d’Europa.

Mútua General de Catalunya i IM CLINIC Ivan Mañero han arribat a un acord de col·laboració a través del qual aquest prestigiós centre mèdic estètic, de Sant Cugat del Vallès, esdevé centre proveïdor de Mútua General de Catalunya, l’única mútua que gaudirà d’aquest privilegi. Els mutualistes, a més, gaudiran de condicions i preus especials quan utilitzin els serveis d’aquest institut mèdic, mitjançant el “Club IM Mútua”, i podran accedir a avantatges i regals molt exclusius.

El fet de compartir valors i maneres de fer i d’haver apostat per la qualitat i l’excel·lència ha estat un factor essencial, entre les dues entitats a l’hora de signar aquest acord de col·laboració entre les dues entitats, que també contempla compartir inquietuds en temes relacionats amb projectes solidaris, com ara les accions que s’estan duent a terme a l’Àfrica Occidental. En concret, a Guinea Bissau estan treballant fa més de deu anys, per aconseguir una millora sanitària i educativa de la població més desafavorida d’aquest país, com són els nens, les dones i els discapacitats, donant-los la possibilitat d’accedir a l’atenció i la formació bàsica que necessiten.

IM CLINIC és el centre més innovador dedicat a la cirurgia plàstica estètica i reparadora d’Europa. Una clínica de més de 6.000 metres quadrats, formada per tres edificis de tres plantes cadascun on s’ofereixen els diferents tractaments i serveis. Un nou concepte de clínica que neix fruit d’un compromís amb tres factors imprescindibles per aconseguir l’excel·lència: l’aposta per la tecnologia més capdavantera i solvent, un tracte proper i personalitzat, i la cerca del benestar dels pacients.

Compta amb un equip de professionals, amb una metodologia de treball, i una filosofia d’atenció exquisida al pacient, valors i maneres d’entendre el tracte al pacient que la Mútua General de Catalunya comparteix, així com l’objectiu d’assolir la màxima excel·lència en el servei.