Actualitat Mútua

MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA, un cas d’èxit al llibre “Marketing de ciudades”, de Philip y Milton Kotler

La Mútua General de Catalunya va participar, el passat 31 de gener, a la presentació del llibre Marketing de ciudades, de Philip y Milton Kotler, en el qual s’exposa la relació entre les empreses i les ciutats.

A la trobada es va explicar com el nou paradigma del màrqueting se centra en el poder econòmic de les ciutats i com l’estreta relació d’aquestes amb les empreses permet propiciar el seu desenvolupament econòmic i social. Els autors de l’obra, Philip i Milton Kotler, mostren les claus per incentivar la creació de ciutats més competitives i atraure la inversió de les companyies.

La Mútua General de Catalunya va intervenir, juntament amb Santalucia i Orange, a la taula rodona ‘Estratègies de màrqueting a l’economia global: 3 casos d’èxit‘, exposant el Programa Farmacardio, una iniciativa pionera per a la prevenció del risc cardiovascular entre la població de Barcelona i província, en concertació amb les farmàcies.

“És un benefici per a les farmàcies al contribuir al seu reconeixement com a primer agent de salut, coadjuvant, en la mesura del possible, al desenvolupament professional, econòmic i social; i un benefici per a la ciutat, demostrant que compta amb una xarxa d’establiments sanitaris punters, que es preocupa per la salut dels seus ciutadans. Per a la Mútua General de Catalunya complements com Farmacardio apropen els serveis de salut innovadors a la gent i impulsen de manera decidida la prevenció, que entenem és la nostra responsabilitat com entitat especialitzada en assegurances de salut” va senyalar Daniel Redondo, director general de la Mútua General de Catalunya.