Actualitat Mútua

Mútua General de Catalunya obre oficina a Sant Cugat

parlaments

La Mútua General de Catalunya, entitat asseguradora sense ànim de lucre, ha inaugurat una oficina a Sant Cugat, al carrer Girona 14, que se suma a les 21 que ja té l’entitat. Actualment, la Mútua presta els seus serveis a 84.379 mutualistes, dels quals un 19,6% pertanyen a la comarca del Vallès. L’obertura de la nova oficina, de més de 200 m2, ubicada al centre de Sant Cugat, s’emmarca en el pla d’expansió de l’entitat i incorpora el nou servei Espai Mútua.

Espai Mútua és molt més que un simple espai físic, és un concepte molt ampli de servei creat per l’entitat asseguradora, que s’està implantant gradualment a totes les oficines de l’entitat i que engloba múltiples activitats, pensades exclusivament per als mutualistes. L’Espai Mútua el componen Espai Mútua Estudi, Espai Mútua Aniversaris i Espai Mútua Negocis, tots ells dotats dels seus respectius serveis.

Activitats populars i acte institucional

L’acte institucional d’inauguració de l’oficina de Sant Cugat, que va tenir lloc el passat 31 de gener, va comptar amb la presència de la Sra. Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat. Per part de la Mútua General de Catalunya, van assistir el Dr. Bartomeu Vicens, president de l’entitat, el Sr. Joan Guitart, vicepresident, el Sr. Daniel Redondo, director general, el Sr. David Sánchez, director general adjunt, i altres membres de la Direcció, mediadors i col·laboradors, així com nombrosos mutualistes i ciutadans de Sant Cugat, que van participar a l’acte popular celebrat a la plaça on està ubicada la nova oficina. Una gran xocolatada, animació infantil, ball i l’actuació dels Castellers de Sant Cugat van ser els esdeveniments que van tenir lloc abans del descobriment de la placa commemorativa i dels parlaments que es van oferir als assistents.

inauguracio sc postOferir la millor atenció als sancugatencs

Per al Dr. Bartomeu Vicens, president de la Mútua General de Catalunya: “Aquesta nova oficina ens referma en el nostre objectiu d’oferir la millor atenció als nostres mutualistes, donant el millor servei amb una presència més destacada a Sant Cugat i la seva àrea d’influència. A més, estem implantant l’Espai Mútua, amb una gran acollida a altres oficines per part dels socis, un nou concepte de servei que forma part dels nostres valors i d’una filosofia i una manera determinada de fer les coses”. El president de la Mútua va afegir: “Aquesta manera de fer les coses és, precisament, la que fa que en moments de crisi i de dificultat, com els actuals, la Mútua, a més de portar a terme la seva activitat asseguradora, que l’ha situat entre les entitats capdavanteres de Catalunya en l’assegurança d’assistència sanitària, s’hagi plantejat aportar un valor addicional, tangible i real per als mutualistes amb els Espais Mútua”.

El Sr. Daniel Redondo, director general de l’entitat, va explicar en què consisteixen els diferents serveis que ofereix l’Espai Mútua “com ara la possibilitat de fer ús, sense cap cost per als mutualistes, d’una sala de reunions o una sala de conferències per organitzar sessions de treball, xerrades, presentacions, dinàmiques de grup o qualsevol altra tasca relacionada amb la seva activitat professional a l’Espai Mútua Negocis. Per altra banda, en col·laboració amb ALOHA Mental Arithmetic, oferim tallers específics per als nens a l’Espai Mútua Estudi, que els ajuden a millorar en matemàtiques, en particular, i a treure més partit a les seves capacitats intel·lectuals, en general. Són tallers subvencionats al 100% per la Mútua. En darrer terme -va afegir- els pares poden organitzar la festa d’aniversari dels seus fills a l’Espai Mútua Aniversaris.”

La Sra. Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat, va felicitar la Mútua per escollir Sant Cugat i va elogiar totes les activitats que posa a disposició dels socis amb els Espais Mútua. Aixi mateix, va celebrar “compartir els valors i objectius de l’entitat per promoure uns hàbits més saludables a la nostra població. No tinc cap dubte que Mútua aportarà gran valor afegit a la nostra ciutat. Compartirem el futur, compartirem els valors i compartirem els èxits”, va concloure.

Sobre la Mútua

La Mútua General de Catalunya, constituïda el 1982 i amb seu a Barcelona, és una entitat asseguradora especialitzada en el ram d’assistència sanitària que ofereix un ampli ventall d’assegurances personals en benefici exclusiu del conjunt dels seus socis, únics propietaris de l’entitat. Amb una trajectòria de més de 30 anys, la Mútua s’ha distingit per una sèrie de valors que la diferencien totalment de les companyies mercantils, destinant els beneficis obtinguts a l’ampliació i millora de les cobertures i serveis, i assumint com a objectiu principal garantir les millors condicions als seus associats amb la millor relació quota-cobertura.

Més info

Vídeo notícia de cugat.cat