Actualitat Mútua

Mútua General de Catalunya, mitjançant la Fundació, per primera vegada a “Girona, Temps de Flors”

pantalla-de-Temps-de-florsEls origamis de la Fundació Mútua General de Catalunya volaran, dels dies 7 al 15 de maig a la 61a edició de “Girona, Temps de Flors”, l’exposició floral que s’ha convertit en un esdeveniment reconegut i aplaudit arreu del món, al qual s’estima que poden acudir més de 240.000 visitants (dels quals, el 35% procedents de la demarcació de Barcelona).

Durant aquests 9 dies d’exposició es podran visitar 134 espais guarnits amb projectes florals. “Temps de Flors és una història d’èxit col·lectiva, un projecte coral de la ciutadania, les entitats, les empreses i les institucions”, va senyalar l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, a la presentació de l’edició d’enguany.

La Mútua participa per primera vegada, mitjançant la Fundació, en aquest esdeveniment. A la capella Sant Nicolau, a la Plaça Santa Llúcia s/n de Girona, en ple casc antic, es podrà gaudir d’una decoració floral inspirada en l’art de l’origami realitzada per Eduard Maynegra; i la Mútua i la Fundació desitjaran salut, benestar, felicitat i prosperitat als visitants, recollint l’esperit de la història de la Sadako Sasaki, que ha inspirat la campanya solidària “1origami 1euro” , que tant èxit ha obtingut en les tres edicions que s’han portat a terme.

Al costat de la capella Sant Nicolau, a la galeria Riera (c/ Galligants, 6) la Fundació farà una exposició del projecte solidari, sota el lema “Temps de flors, temps de solidaritat”, on es podrà conèixer la història de la Sadako Sasaki i, totes aquelles persones que ho desitgin, podran fer un origami o emportar-se paper i instruccions per fer-lo a casa i després lliurar-lo a qualsevol de les oficines de la Mútua.