Actualitat Mútua

Mútua General de Catalunya estrena oficina a Mataró i incorpora l’Espai Mútua

mataroMútua General de Catalunya ha presentat avui el seu projecte a Mataró. El sotsdirector general de la Mútua, Guillermo Padrisa, s’ha reunit amb l’alcalde de la Ciutat, Joan Mora i Bosch, acompanyat de la Cap de l’oficina de Mataró, Àngels García, per tal d’explicar el projecte de la Mútua a la ciutat i comarca, així com la ferma voluntat de participar i arrelar-se en el batec del municipi.

L’oficina de la Mútua General de Catalunya, que ha canviat d’ubicació (ara se situa a la Rambla, 38 de Mataró) ha estat recentment inaugurada i compta amb el servei Espai Mútua, que el componen Espai Mútua Estudi, Espai Mútua Aniversaris, Espai Mútua Negocis i Espai Mútua Salut, tots ells dotats dels seus respectius serveis.

L’objectiu és acostar la Mútua als mutualistes de la zona d’influència, augmentar el sentiment de pertinença i generar “trànsit” a les oficines, convertint-les en espais vius, fent que les assegurances es distingeixin de les de la competència al incorporar aquest valor afegit innegable.

Amb aquest servei els mutualistes tenen la possibilitat de fer ús, sense cap cost per a ells, d’una sala de reunions o una sala de conferències per organitzar sessions de treball, xerrades, presentacions o qualsevol altra tasca relacionada amb la seva activitat professional a l’Espai Mútua Negocis.

150122_mgc trobada alcade MataroPer altra banda, en col·laboració amb Aloha Mental Arithmetic, s’ofereixen tallers específics per als nens a l’Espai Mútua Estudi, que els ajuden a millorar en matemàtiques, en particular, i a treure més partit a les seves capacitats intel·lectuals, en general. Són tallers subvencionats al 100% per la Mútua.

A L’Espai Mútua Salut s’imparteixen xerrades sobre temes d’actualitat sobre salut i medicina per metges i professionals de la salut experts en les seves àrees. En darrer terme els pares poden organitzar la festa d’aniversari dels seus fills a l’Espai Mútua Aniversaris.

L’alcalde va celebrar poder conèixer la qualitat dels productes asseguradors de la Mútua, pel que fa a les cobertures i el Quadre Mèdic, i es va mostrar gratament sorprès pel projecte “Espais Mútua”, així com pel vessant social de l’entitat.

Mútua General de Catalunya esdevé una entitat molt arrelada al territori, que compta amb assegurances de salut d’alta qualitat, per a famílies i empreses, amb beneficis i cobertures integrals i el quadre mèdic mes ampli.